INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Performanţă uriaşă pentru Florin Gardoş! Chiar dacă a greşit grav la golul lui Newcastle, românul e în echipa săptămînii în Premier League

Articol de GSP - Publicat luni, 19 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 19 ianuarie 2015 20:01

Florin Gardoş a devenit titular la Southampton, profitînd de cîteva absenţe din lotul lui Ronald Koeman.

Chiar dacă a greşit la golul primit de formaţia sa în victoria cu Newcastle, 2-1, românul a fost lăudat pentru evoluţia sa. 

Canalul american de sprot ESPN l-a ales pe Gardoş în echipa săptămînii, făcînd cuplu în defensiva de 3 cu Ivanovici de la Chelsea şi Koscienly de la Arsenal.

Cum arată echipa săptămînii ESPN:

3-5-2: De Gea - Koscienly, Gardoş, Ivanovici - Elia, Song, Coquelin, Oscar, Cazorla - D. Costa, Gayle

Antrenor: Arsene Wenger

Playtech: BREAKING: Simonei Halep i s-a făcut rău în timpul partidei cu Varvara Gracheva. Ce se întâmplă cu ea


Comentarii (18)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  20 Ianuarie 2015, 08:37

Foarte bine ma bucur enorm pentru el ( si nu sunt stelist) , avem nevoie de cat mai multi jucatori romani in forma pentru nationala mare , Doamne ajuta sa o tina tot asa ! Sper ca si Chiriches sa-si gaseasca si el locul ca va fi nevoie si de el . Plus ca de ani de zile chiar ma intrebam " altceva in afara de fundasi mai avem si noi cu ce iesi in fata?" - raspunsul este da Georfe Puscas ( atacant 18 ani) si Florin Andone (atacant 21 ani) .Sper ca Iordanescu sa le dea credit si lor , pot creste frumos langa experienta unor Marica , Radu Stefan , Keseru , Sanmartean , Goian ,Maxim , Pintilii s.a.m.d

plischi
plischi  •  20 Ianuarie 2015, 05:58

asta este rezultatul faptului ca a fost transferat intr-un fotbal care i se potriveste din toate punctele de vedere: tehnica, joc cu capul sus, alura, saritura la cap, cam asta cauta britanicii, pentru ei driblingul este ceva exotic.

daculliber
daculliber  •  20 Ianuarie 2015, 05:32

9 plus 10=21

Vezi toate comentariile (18)
Comentează