INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Perioadă perfectă pentru un fost stelist! 6 cluburi se luptă pentru semnătura lui

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2018 09:53

Alin Toșca (26 de ani) a revenit la Betis (Spania) după împrumutul la Benevento (Italia), însă nu duce deloc lipsă de oferte și în această vară ar putea pleca din nou din Sevilla.

În ultima perioadă Sampdoria, Lazio, Crotone (toate din Italia), FC Nantes (Franța) și Maccabi Tel Aviv (Israel) s-au interesat de Toșca. Zilele acestea și Frosinone, echipă nou promovată în Serie A, a intrat pe fir pentru semnătura fundașului.

Spaniolii cer 3 milioane de euro în schimbul jucătorului care mai are contract cu Betis până în 2021. Toșca a mai jucat de-a lungul carierei pentru Unirea Urziceni, Săgeata Năvodari, Viitorul și FCSB. De la formația roș-albastră a plecat în 2017 la Betis, în schimbul unui milion de euro.

13 meciuri a jucat Toșca în sezonul trecut din Serie A pentru Benevento, echipă care l-a împrumutat de la Betis în schimbul a 100.000€

1.500.000 €e cota de piață a lui Toșca, potrivit transfermarkt.de

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
maxp
maxp  •  22 Iulie 2018, 20:23
Postat de yeatsron pe 21 Iulie 2018, 16:19

daaaaa, stau la coada mai ceva ca la ronaldo! asta, de bun ce era, l-au imprumutat, ca sa mai scoata din pierderi. penibil articol.

Pai normal ca stau la coada mai ceva ca pentru Ronaldo, la Ronaldo nu sta nimeni la coada, echipele alea nu si-l permit si oricum de-abia s-a transferat, n-au ce sa mai stea la el la coada.

yeatsron
yeatsron  •  21 Iulie 2018, 16:19

daaaaa, stau la coada mai ceva ca la ronaldo! asta, de bun ce era, l-au imprumutat, ca sa mai scoata din pierderi. penibil articol.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează