INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CINE ÎN LOCUL LUI?

Prandelli vrea înlocuitor dacă pleacă Mutu

Articol de - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

"Cazul sibutramina" complică lucrurile la Fiorentina pentru Cesare Prandelli. Antrenorul Violei a cerut conducerii să pregătească o alternativă în cazul în care Mutu nu va mai juca la echipa toscană. "Corriere dello Sport" scrie azi despre varianta ca atacantul român să plece în Turcia sau în Rusia la vară, evident în cazul în care va primi o suspendare blîndă.


"Dacă transferul se va concretiza, Fiorentina ar face o economie de 6 milioane de euro, suma brută care reprezintă salariul lui Mutu pînă la finalul contractului ce expiră în iunie 2012. Dar cine îl va substitui? Jovetici sau Ljajici? Prandelli probabi că nu va fi de acord", explică jurnalul din Roma. "Preţul românului a scăzut însă mult de la cele 20 de milioane oferite de AS Roma acum doi ani chiar sub jumătatea acestei sume. Iar dacă nu va pleca, oricum nu îi va fi prelungit acordul cu Fiorentina", a comentat şi site-ul fiorentinanews.com.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  18 Martie 2010, 23:21

nu stiu de ce va obositi sa il criticati fratiilor,poate nici nu aveti ce manca acasa si criticatii.oricum il doare la basca de ce scrieti voi,fiorentina fara mutu nu o sa mai vada ucl doar la televizor o sa vedeti,nici cupa uefa nu o prinde,MUTU era tot pt fiorentina vedeta,super star,gangster de toate.fara mutu fiorentina o sa fie nimic,dute la roma adi

 •  17 Martie 2010, 12:29

Nu e bine sa ne criticam valorile dar suntem in continuare mentalitatea stelist....Mutu e un mare fotbalist a ajuns golgeter in italia la o echipa de mijloc parma apoi a prins juventus cu exigentul capello pe banca apoi a calificat fiorentina pt prima oara in cl.Sunt in italia de 5 ani iam urmarit activitatea lui mutu nu e usor sa te impui in tara campioanei mondiale unde noi romani nu santem bine priviti din cauza hotilor Macar faceti diferenta intre ce a luat altii sis liberi si ce a luat mutu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează