INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

GENK // Presa din Belgia, analiză NEMILOASĂ în cazul lui Ianis Hagi: „A arătat prea puțin pentru a se justifica vâlva făcută după transfer”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 19:05

Ianis Hagi, 21 de ani, a ajuns rezervă la Genk, iar presa din Belgia n-a ezitat să-l critice pe fotbalistul pentru care s-au plătit în vară aproximativ 4 milioane de euro.

„Trebuie să recunoaștem, Ianis Hagi a arătat prea puțin pentru a se justifica vâlva făcută în jurul său în vară, după transfer. Românul ar putea fi mulțumit doar cu golul său de debut și cu prestația din partida cu Saint-Truiden, scor 3-3, dar clar nu era unul dintre preferații lui Mazzu. 

Nu putem prezice când Hagi va începe titular, însă, în cea mai bună formă, poate el va oferi acea scânteie de creativitatea care a lipsit celor de la Genk atât de mult în ultima vreme”, a fost analiza făcută de publicația voetbalnieuws.be.

Deși a început aventura sa de la Genk cu dreptul, marcând chiar în partida de debut, evoluțiile lui Ianis au devenit oscilante în perioada următoare, fiul lui Gică Hagi ajungând rezervă.

Per total, Hagi a strâns 14 meciuri, reușind să înscrie de 3 ori și să ofere două pase decisive.

Vezi și: 

VIDEO Gică Hagi și-a lansat cartea și a făcut un anunț COLOSAL! Își extinde Academia: „Am luat 10 hectare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
745486299260129
Adrian Popa  •  24 Noiembrie 2019, 19:21

Hagi ne tot spune că ce bun e Ianis,da lumea nu vede !

dvd1
dvd1  •  24 Noiembrie 2019, 04:59

afara cu printisorul petarda si cu "regele" blaturilor. La puscarie cu Becali

persanu
persanu  •  23 Noiembrie 2019, 22:09

Pai da, cum sa reușească in Belgia? La fel ca in Italia cât si in Belgia, bre țările astea nu au Concordia Chiajna, Poli Iași, DacoGetica aka Juventus Colentina nu au bre nici Târgu Mureș nici Voluntari și nici Botoșani, pai bre abia mai dribla pe aici, unde se joacă pe loc, dar acolo unde mai da si de jucători de la loturile naționale din întreaga lume. In liga1 dadea de toți resapatii, te arunci in careu ca in piscina și îți da penalty si dai gol. Hai bre ca aici dacă il pupă Balint si Dumitrescu pe la tv si ne mai păcălește pe noi, aia afară nu știu română bre si nu înțeleg. Atâta păcăleală n-am văzut in viața mea, la fel ca u21. Pai sunt jucători de la u21 de 5,6 ani care au câștigat campionatul european și joacă in campionate de nai auzit de ele, nu ca nu ar avea valoare, dar când te crezi fotbalist si te mai umfla ăștia la tv ca cer oe tine sute de milioane, rămâi cu visele tata. Uite-l pe Ongenda de la Botoșani :)))))) pai vine de la psg ma nene nu de la altcineva, cred ca daca le zice la prietenii lui unde joacă rad aia de el ma neneca merge la wc in fundu curții...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close