INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Presa din Spania anunţă: Ciprian Marica aproape de un transfer spectaculos

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 27 decembrie 2014 19:46

Ciprian Marica se poate întoarce la Getafe, după ce în sezonul trecut i-a ajutat pe spanioli să scape de la retrogradare.

Ziarul Marca anunţă că atacantul român are şanse să se întoarcă la Getafe, pentru că cei din conducerea lui Konyaspor nu îl mai agreează.

În anul petrecut la Getafe, Marica a marcat şase goluri în 27 de meciuri, contribuind decisiv la salvarea de la retrogradare.

Atacantul de 29 de ani mai are contract cu turcii de la Konya încă un an şi jumătate, iar în prezent se reface după o accidentare care l-a ţinut departe de teren timp de trei luni.

Un gol în trei meciuri a marcat Ciprian Marica pentru Konyaspor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Decembrie 2014, 02:01
Postat de daniels7714 pe 28 Decembrie 2014, 09:48

la inexistentii INSOLVENTI nici nu se pune macar problema , acolo se rezolva problema cu ceva trialuri hibernale ...

nu ai inteles nimic, pe de alta parte comentul nu te viza, apoi, el reprezinta un joc de cuvinte pe tema, iar in plus ai luat-o si la pertu. cei ca tine imi displac, aichiu slab, imaginatie pe masura, spirit ironic deloc... du-te invartindu-te, domnule, suferi de ingamfare intratabila de gradul 1.

marioa
marioa  •  28 Decembrie 2014, 13:51

Sa intelegem ca de fapt Contra nu l-a mai dorit la Getafe din moment ce cu el antrenor a plecat in Turcia iar dupa plecarea lui Contra de la Getafe il vor inapoi?

dash.berlin
dash.berlin  •  28 Decembrie 2014, 12:21

Getafe?!Spectaculos dom'le...spectaculos :)

Vezi toate comentariile (20)
Comentează