INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA - CATANIA 0-0

Presa italiană despre evoluţia lui Mutu: "Fenomenul a revenit, a luptat ca un leu!"

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2010 00:00

Revenirea atacantului român Adrian Mutu a fost apreciată de presa italiană, care a scris că fotbalistul Fiorentinei "s-a luptat ca un leu", "a fost o bombă cu ceas" şi "un pericol constant", la meciul cu echipa Catania, din etapa a IX-a a campionatului Italiei.Site-ul violanews.com a notat cu Mutu a fost singurul care a încercat să facă ceva: "În teren după nouă luni de suspendare, şi-a dovedit rapid pofta de gol, cu trei tentative în primele zece minute. A muncit şi pentru a ajuta apărarea. La reluare a obosit, însă este singurul care a încercat să facă ceva".

Revenirea atacantului român Adrian Mutu a fost apreciată de presa italiană, care a scris că fotbalistul Fiorentinei "s-a luptat ca un leu", "a fost o bombă cu ceas" şi "un pericol constant", la meciul cu echipa Catania, din etapa a IX-a a campionatului Italiei.

Site-ul violanews.com a notat cu Mutu a fost singurul care a încercat să facă ceva: "În teren după nouă luni de suspendare, şi-a dovedit rapid pofta de gol, cu trei tentative în primele zece minute. A muncit şi pentru a ajuta apărarea. La reluare a obosit, însă este singurul care a încercat să facă ceva".

Firenzeviola.it scrie că Mutu a fost o "bombă cu ceas ce a început să ticăie imediat". "Trei ocazii în primele zece minute. Apoi şi-a pierdut din incisivitate, dar nu şi dorinţa de a juca. S-a prezentat în mare formă, chiar dacă a lipsit nouă luni", a notat sursa citată.

Pentru fiorentina.it, Adrian Mutu a luptat ca un leu, fiind cel mai periculos jucător al Fiorentinei: "A revenit după nouă luni, direct titular. A luptat ca un leu, a încercat totul, cu siguranţă a fost cel mai periculos. În repriza secundă trebuia înlocuit".

Agenţia Calciomercato a precizat că Mutu a fost printre puţinele "lucruri pozitive" la Fiorentina la meciul de duminică, în timp ce sportevai.it a notat drept "bună" revenirea românului după atîtea luni.

Calciotoscano.it a notat: "Fenomenul a revenit, iar Fiorentina a devenit mult mai periculoasă, Mutu fiind un pericol constant".

Atacantul Adrian Mutu a fost integralist la Fiorentina, duminică, în partida terminată la egalitate, scor 0-0, în deplasare, cu Catania, în etapa a IX-a a campionatului Italiei, prima pentru fotbalistul român după nouă luni de suspendare.

Mutu a revenit pe teren după o pauză de nouă luni şi şapte zile. El evoluase ultima dată pentru Fiorentina în data de 24 ianuarie 2010, într-un meci în deplasare cu Palermo, scor 3-0 pentru gazde, cu patru zile înainte de anunţul că atacantul român a fost depistat pozitiv.

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (5)
pifocu
pifocu  •  01 Noiembrie 2010, 16:55

pfai de capu meu il fenomenu nu am nimic cu mutu dar meciul de aseara a fost un antifotbal ordinar prestat de fiorentina si catania div b la noi e mult mai bine varza asa ceva nam mai vaz sa nu tragiun sut pe poarta o ocazie tot meciu la mijlocul terenului zici ca era miuta 5-2 ceva de genu

neko00
neko00  •  01 Noiembrie 2010, 11:13

@mihaienache: cred ca te-ai uitat la alt meci si sunt sigur de asta. Incearca sa nu mai lasi comentarii cand nu te uiti la un meci, 75% din comentariile tale contin prostii.

mihaienache
mihaienache  •  01 Noiembrie 2010, 11:02

pacat ca batetii campii,am vazut meciul si mutulica se plimba pe teren ,hai sa terminam cu apelative de gen briliant ,leu ,bomba....poate bomba sexi dar nici macar . ajunge baiatul e gata nu mai are ce arata e terminat,pacat de el

Vezi toate comentariile (5)
Comentează