INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Prima reacție a bașkanului de la Kayseri după ce Șumudică a fost eliminat din Cupa Turciei: "Nu e corect"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 12:07

Bașkanul Erol Bedir, șeful de la Kayserispor, îi ia apărarea lui Marius Șumudică după ce echipa acestora a fost eliminată în sferturile de finală ale Cupei Turciei de către Akhisar Belediye, 2-3 la general. 

"Echipa e pe locul 5 în campionat, iar arhitecții acestor rezultate bune sunt Marius Șumudică, staff-ul său și jucătorii. Nu e corect să-l criticăm pentru eliminarea din Cupă. La finalul meciului, fanii l-au aplaudat, iar noi trebuie să-l felicităm pe el, dar și pe jucători pentru parcursul bun din acest sezon.

Trebuie să ne concentrăm acum pe meciul cu Sivasspor din campionat, este un meci foarte important pentru noi", a declarat Erol Bedir în presa din Turcia.

După 20 de etape, Kayserispor se află pe locul 5 în Turcia, cu 34 de puncte.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Februarie 2018, 15:00

strike one !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează