INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL - SEVILLA 1-0

Prima reacție a lui Gâlcă după 1-0 cu Sevilla: "Nu mă așteptam la asta!" » Românul vrea să-i distrugă Barcelonei visul de a fi campioană

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2016 20:56

Costel Gâlcă zâmbește după victoria cu Sevilla de pe teren propriu, scor 1-0. Acest rezultat a salvat-o pe Espanyol de la retrogradare.

Antrenorul român are planuri mari pentru duelul cu Barcelona, dar a ezitat să vorbească despre viitorul său la club. 

”Ceea ce mă interesează mai mult sunt fanii noștri. Suntem mulțumiți după meciul de azi, zâmbim. Fanii au fost alături de noi.

Când am venit, nu mă așteptam să ne chinuim atât, să trăim cu atâtea emoții. Credeam că vom termina mai sus, iar astăzi s-a văzut că echipa are valoare mai mare decât locul din clasament.

În prima repriză nu am jucat foarte bine, dar am știut să ne canalizăm energia și eforturile. În partea a doua, am combinat mai mult.

Suntem fericiți în vestiar. Am muncit mult, dar împreună am reușit. Vom merge pe Camp Nou încercând să scoatem maximum din meci. Indiferent că vom scoate unul sau trei, vrem să obținem puncte. Nu stricăm petrecerea nimănui, noi jucăm pentru noi”, a zis Costel Gâlcă conform Digi.

...despre viitorul său la echipă: ”Important e clubul. Am reușit să ajungem la 40 de puncte, dar trebuie să mai strângem cât de multe putem. Apoi vom vedea ce se va întâmpla”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
104772133226352
Petre Radulescu  •  02 Mai 2016, 15:16
Postat de leonv pe 02 Mai 2016, 14:33

Cine vorbea de comunism si securitate ! Fanul jucariei lui valentin ceausescu sau fauritorul bodnaras ..inteleg sa vorbeasca unii care nu au avut treaba cu trecutul dar este penibil sa acuzi pe altii de acelasi lucru ,adica doua echipe faurite de comunisti .

Auzi ma ignorant mic, baga bine la dovleac: totate echiple, DAR ABSOLUT TOATE, pe vremea lui ceasca, erau comuniste!!!!! Crezi ca rapiduletu' sau Craiova, Galati, Arges, Farul sau ine mai vrei tu erau finantate din bani privati????? Ce dracu esti asa boolland? Desteapta-te ca-i lumea plina de prossttavani! Nu cred ca si tu vrei sa faci parte din acea categorie.

leonv
leonv  •  02 Mai 2016, 14:33
Postat de Petre Radulescu pe 02 Mai 2016, 10:40

Mai citeste inca o data, poate reusesti sa pricepi. *** vezi ca ai gresit adresa. Blatisti ordinari au fost si sunt fosta echipa a securitatii comuniste, dinamu. Nu degeaba media romaneasca a titrat: 'dinamo, campioana blaturilor!' (vezi Evenimentul Zilei de acum 11-12 ani, cand pe banca voastra era Andone. Stii tu atunci cand Borcea puscariasul controla si vantul. Este ca-ti amintesti? :))) Cat priveste cei vare viseaza sa joace cu echipele din Spania, iarasi ai o problema. STEAUA a jucat cu toate marile echipe spaniole din Primera. Pe Barca, Valencia, Betis, Gijon le-a eliminat, iar cu Sevilla a jucat de doua ori, cu Realul o data, este adevarat fara a putea trece mai departe. Asa ca nu mai latra aiurea, ***. :))))

Cine vorbea de comunism si securitate ! Fanul jucariei lui valentin ceausescu sau fauritorul bodnaras ..inteleg sa vorbeasca unii care nu au avut treaba cu trecutul dar este penibil sa acuzi pe altii de acelasi lucru ,adica doua echipe faurite de comunisti .

stelistdemic01
stelistdemic01  •  02 Mai 2016, 11:16
Postat de valiro pe 02 Mai 2016, 09:59

Vezi ca tu confunzi timpii... Timpul trecut = Steaua, a avut performante cum spui tu. Timpul prezent= FCSB, n-a avut nici o performanta cu spaniolii. Diferenta dintre cele doua echipe se poate vedea la nr de inregistrare. Nu sunt aceleasi echipe, decat cu numele, dar numele poate oricine sa-l puna. Eu am o iapa, Steaua se numeste, inseamna ca am castigat Cupa Campionilor cu ea ?

vorbesc de Steaua din trecut acum: v-a umilit atit de tare ca va bagati unghia-n gat si acum... a fost o echipa superba care dadea clasa blatistilor securisti de la dinamu (nu fcdb 1948 bagata in faliument ***).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close