INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică a confirmat acordul cu Gaziantep: „Joi semnăm!” + primul transfer vine de la FCSB: „Am vorbit cu Gigi Becali”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 20:56

Marius Șumudică (48 de ani) a plecat în Turcia, unde va fi prezentat oficial la noua sa echipă, Gaziantep Gazisehir.

După ce Gigi Becali a anunțat că vrea să se despartă de Junior Morais (DETALII AICI), Șumudică a recunoscut că este interesat de fostul său jucător de la Astra Giurgiu.

„Am vorbit cu Gigi Becali, l-am intrebat despre Junior, pentru că am înteles că vrea să renunțe la el. Mereu am vrut să îmi ajut jucătorii.

Dacă aș putea să îl iau pe Junior, l-aș lua, pentru că eu am o relație foarte bună cu el. Nu vreau să vorbesc încă, pentru că nu depinde de mine”, a spus Marius Șumudică, la TV Digi Sport.

VEZI ȘI:

Marius Șumudică, tot mai aproape de Gaziantep Gazisehir » În 2016, a refuzat aceeași ofertă din cauza atentatelor: „Nu vin nici pentru 1 milion de euro pe lună!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
adriann_
adriann_  •  13 Iunie 2019, 12:04
Postat de alenb pe 12 Iunie 2019, 22:12

Sumudica n-a facut nici o branza afara, locul 9 cu kayseri care investise sa se bata la Europa, locul 5 al shabab, echipa cu pretentii de champions league a asiei, macar la gaziantep sa nu retrogradeze.

Dispari ma slujitor de ciobanas :))) Shabab terminase pe 10 in sezonul 2017-2018, cu Sumudica a terminat pe 5 fara vreo investitie notabila. La Kaiseri la fel, a avut un parcurs MULT MAI BUN fata de sezonul precedent, cu investitii minime.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  13 Iunie 2019, 11:03
Postat de apetulburi pe 13 Iunie 2019, 09:23

Sluga oierului, erau vorbiti dinainte, De Noier nu semna cu FCSB ca vroia sa fie sigur ca joaca, oaia a vb cu sluga sa il scape de morais si acesta s-a conformat.

Si care e problema ta,chiar de ar fi asa???multor prosti nu le mai convine absolut nimic!

apetulburi
apetulburi  •  13 Iunie 2019, 09:23

Sluga oierului, erau vorbiti dinainte, De Noier nu semna cu FCSB ca vroia sa fie sigur ca joaca, oaia a vb cu sluga sa il scape de morais si acesta s-a conformat.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează