INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SEGUNDA

Primele declarații ale lui Florin Andone după ce a fost declarat jucătorul lunii în Segunda » Pe cine susține în El Clasico

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2015 09:28

Atacantul Florin Andone a venit în țară pentru acțiunea echipei naționale, care va juca marți un amical cu Italia.

Vîrful Cordobei se gîndește la revenirea în La Liga, unde abia așteaptă duelurile cu Real, Barcelona sau Atletico Madrid.

"M-am simțit foarte bine luna asta, mi-am făcut treaba, m-am antrenat serios, am jucat serios, am obținut rezultate foarte bune.

Mi-e dor de Primera. Nu e multă diferență, dar în Primera sunt 5-6 echipe care fac diferența, restul sînt ca cele mai bune din Segunda.

Nu mă gîndesc la plecare acum, mă gîndesc să-mi fac treaba, să cresc ca jucător și dacă va veni momentul să plec în Primera, poate voi urca din nou cu Cordoba. Nu se știe niciodată", a zis atacantul de 22 de ani.

...despre El Clasico: "Mi-ar plăcea să câștige Real Madrid, dar cred că Barcelona e în formă mai bună. Va fi un meci foarte greu și poate să cîștige oricine", a spus Andone la sosirea pe aeroport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Noiembrie 2015, 11:46

ne lasati cu jucatorul lunii in Segunda ? vrem sa stim ca face Keseru. Nu de alta dar asteptam cele 1000 de minute fara gol pentru titularul postului de atacant la nationala.

don_andres
don_andres  •  10 Noiembrie 2015, 10:40

Bun fotbalist, ar trebui sa joace titular in fata lui Torje sau Keseru!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează