INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Proaspăt demis, Olăroiu e asaltat de oferte » Ce echipe vor să-l aducă pe cel mai bogat antrenor român

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 19:20

Cosmin Olăroiu a fost demis de la Shabab Al Ahli (Emiratele Arabe Unite), însă nu duce lipsă de oferte din zona Golfului. 

Românul este foarte curtat în zona Golfului Persic, dar și în nordul Africii. Al Ahli Jeddah l-ar fi căutat pe antrenorul în vârstă de 48 de ani, deși este liderul Arabiei Saudite. Șefii clublui nu ar fi mulțumiți însă de stilul de joc al echipei pregătite în prezent de Serghei Rebrov (ex-Dinamo Kiev).

Ulterior, Olăroiu ar mai fi primit o ofertă de la Zamalek, locul 5 în Egipt, care îl voia la un moment dat și pe Victor Pițurcă, potrivit publicației Emaratalyoum.

Cosmin Olăroiu antrenează în țările Arabae din 2007, când a preluat-o pe Al-Hilal. De atunci, tehnicianul a mai avut aventuri la Al-Sadd, Al Ain și Shabab Al Ahli.

În România, Olăroiu a antrenat la FC Național, Steaua și Poli Timișoara.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  06 Decembrie 2017, 13:52

Daca nu se dadea Nationala, Oli venea linistit aici. Acum se va odihni o vreme.

utraian
utraian  •  05 Decembrie 2017, 21:06

"6.500.000 $ a înregistrat Al Ahli Shabab în ultima vreme" :))))) Poate vreti sa spuneti ca atat castiga Olaroiu la Al Ahli Shabab, dar v-au inghetat mainile pe tastatura.

adyi2000
adyi2000  •  05 Decembrie 2017, 20:47

Cândva, poate va antrena și o echipă de fotbal...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează