INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Probleme mari pentru Florin Andone în Spania » Cordoba a pierdut iar

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 ianuarie 2016 16:58

Cordoba, echipa la care joacă românul Florin Andone, a pierdut meciul de pe teren propriu din etapa a 19-a din Segunda Division în fața lui Mirandes, scor 1-2.

Formația atacantului în vîrstă de 22 de ani e la a doua înfrîngere consecutivă după ce în etapa precedentă a pierdut pe terenul lui Elche cu același scor.

Florin Andone a fost integralist în partida cu Mirandes, însă golul lui Cordoba a fost marcat de Xisco în minutul 56. Reușitele oaspeților de azi au purtat semnătura lui Salinas (7) și Junior din penalty în minutul 54.

Cordoba rămîne pe locul 2 în Segunda, cu 33 de puncte, la 3 lungimi de liderul Alaves, însă echipa lui Andone poate pierde poziția din clasament dacă Real Oviedo va cîștiga meciul cu Leganes.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
10153366590917722
Mihai Diaconescu  •  03 Ianuarie 2016, 20:50

Intr-adevar..probleme mari..de viata si de moarte..astia se autonumesc ziaristi..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close