INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Probleme pentru Mircea Lucescu! A fost suspendat de Comisia de Disciplină a FIFA

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 18:06

Mircea Lucescu a fost suspendat pentru o partidă de Comisia de Disciplină a FIFA, după reacția nervoasă avută la finalul meciului pierdut de naționala Turciei în fața Ucrainei, scor 0-2.

Antrenorul român s-a dus atunci cu telefonul după arbitrii partidei pentru a le arăta fazele incriminate. La primul gol a fost ofsaid și arbitrul a considerat golul perfect valabil, iar o altă problemă a lui Lucescu a fost faptul că echipa sa n-a primit o lovitură de pedeapsă.

Partida pe care "Il Luce" o va rata e cea dintre Turcia și Islanda, de vineri, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018. Va reveni pe banca turcilor luni, împotriva Finlandei.

Turcia ocupă locul 3 în Grupa I pentru calificarea la Mondialul de anul viitor, cu 14 puncte, la două lungimi în spatele Croației și Islandei.

845504 dd

Citește și: Mircea Lucescu, furios la finalul meciului pierdut cu Ucraina! Gestul care a uimit pe toată lumea: a umblat cu telefonul după arbitru

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează