INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA ANGLIEI / "OPTIMI"

„Pușcaș e mult mai ordonat” » Forma senzațională prin care trece atacantul român

Puşcaş, 23 de ani, a fost cumpărat în vară de Reading de la Inter cu 8 milioane de euro şi are contract până în 2024
Puşcaş, 23 de ani, a fost cumpărat în vară de Reading de la Inter cu 8 milioane de euro şi are contract până în 2024

Articol de - Publicat miercuri, 04 martie 2020 13:37

Managerul Bowen a remarcat evoluţia atacantului român George Pușcaș, ajuns la al patrulea gol în 5 meciuri. „Mă bucur pentru el, a bătut bine penalty-ul şi e un tânăr ce învaţă mereu”. Presa locală i-a dat nota 7.

George Puşcaş şi-a reintrat în formă şi găseşte tot mai frecvent drumul către gol, iar asta nu poate decât să-l bucure pe selecţionerul Mirel Rădoi, în perpectiva semifinalei barajului Euro 2020 cu Islanda, pe 26 martie.

 Atacantul român a ajutat-o pe Reading să ducă în prelungiri meciul din "optimile" Cupei Angliei cu Sheffield Utd (1-1), egalând cu siguranţă din 11 metri în minutul 43. A fost al patrulea gol reuşit în ultimele cinci jocuri şi al doilea la rând în numai patru zile pentru echipa din Championship, care a cedat greu în prelungiri (1-2).

„Se văd creşterile în joc”

Managerul Mark Bowen l-a elogiat după cele 120 de minute consistente: „Mă bucur pentru el. A bătut bine penalty-ul şi cred că a fost mult mai ordonat în modul în care a legat jocul. Este un fotbalist tânăr care învaţă mereu şi pot vedea îmbunătăţiri clare în evoluţiile lui. Astea îl vor ajuta şi ne vor ajuta să fim în formă bună”.

„A alergat atât de mult”

Şi jurnalul local BerkshireLive l-a apreciat pe George, acordându-i notă bună, 7, media echipei: „Şi-a păstrat sângele rece la finele primei reprize cu o precisă execuţie din penalty, jos la colţ. A făcut atât de multe curse şi şi-a ameliorat stilul în care controlează mingea! A cerut fără succes al doilea 11 metri în repriza secundă”.

11 goluriîn 32 de meciuri are George Pușcaș la Reading în acest sezon: 9 în Championship şi câte unul în Cupă şi Cupa Ligii Angliei.

  • Cea mai prolifică stagiune a carierei

FCSB răspunde după trădarea lui Cristi Bălgrădean! Florin Niță a refuzat-o pe CFR și e gata să revină: „Joc doar la Steaua!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează