INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PSG

Rădoi, dorit din nou de PSG! Al Hilal cere 9 milioane de euro, francezii dau 5

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2010 00:00

Evoluţiile bune pe care le-a avut la Al Hilal şi recomandările primite din partea antrenorului Eric Gerets l-au readus pe Mirel Rădoi în atenţia grupării franceze Paris Saint Germain.

Conform presei din Hexagon, parizienii sînt dispuşi să ofere cel mult 5 milioane de euro în schimbul internaţionalului român, cu 4 mai puţin decît cer şeicii saudiţi. Rădoi a mai fost în vizorul lui PSG şi în iarnă, dar nici atunci cluburile nu s-au înţeles pentru un împrumut pe 6 luni.

Fostul căpitan al Stelei, 29 de ani, evoluează din 2009 la Al Hilal.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
soad
soad  •  14 Iunie 2010, 13:51
Postat de lucell pe 14 Iunie 2010, 13:29

esti sigur ca arabia saudita e in ASIA? =)) fratilor sunteti prosti de bubuiti cum va atacati .niste TARANI n`ai cu cine:)

da unde ii arabia saudita?? in UE? sau in africa?? hai mai inainte sa comentezi mai invata geografie, adica scuze oiile nu au atata minte

lucell
lucell  •  14 Iunie 2010, 13:29

esti sigur ca arabia saudita e in ASIA? =)) fratilor sunteti prosti de bubuiti cum va atacati .niste TARANI n`ai cu cine:)

corneliu90
corneliu90  •  14 Iunie 2010, 12:50

Probabil Eric Gerets,antrenorul lui de acum l-a recomandat la PSG. Mi-ar parea bine pentru el ca sa revina in Europa si intr-un campionat bun.Succes Mirele dar parca filmul asta l-am mai vazut :)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close