INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Atac violent: „Cum să compari gloaba de Ianis Hagi cu Zidane? Taică-su trebuia să îl trimită la faianță, nu la fotbal”

Ianis Hagi la Rangers, foto: Guliver/gettyimages
Ianis Hagi la Rangers, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2020 07:21 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 11:08

Jurnalistul Radu Banciu l-a criticat foarte dur pe Ianis Hagi, mijlocașul lui Rangers, care a avut o prestație slabă în meciurile naționalei României și care a fost comparat de tatăl său cu Zidane în presa austriacă.

„În materie de ridicol sunt două capitole de deschis în perioada asta: candidații Moldovei pentru Eurovision și discuțiile pe teritoriul României despre Ianis Hagi. În fiecare caz, nimeni nu își dă seama de ridicol. Noi vorbim despre Ianis Hagi ascultându-l de obicei pe tac'su.

Cum să compari gloaba asta cu Zidane? Taică-su, din lipsa proprietății termenilor, fiindcă Hagi nu are nicio legătură cu exprimarea ... e ca și cum ai pune un rus să vorbească în daneza veche, spune de Zidane, dar Ianis Hagi, dacă era coleg de școală cu mine, primea interdicție la sport. Ianis era printre ochelariștii ăia care își mâncau sandvișul cu pateu.

El nici nu ar trebui lăsat să facă sport. La noi se vorbește despre care e poziția lui convenabilă, câte dă după ce intră, cu cine se înțelege mai bine, dar el e ca o băbuță care se uită la televizor. Nu e jucător de fotbal. Și-a greșit meseria. În loc să îl trimită la faianță, taică-su la trimis la fotbal!”, a spus Radu Banciu la Look Sport.

Citește și alte știri despre Ianis Hagi:

Celtic - Rangers, interzis pentru Ianis! Gerrard l-a lăsat pe bancă pe Hagi, iar echipa sa a fost de neoprit

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (112)
ovialex23
ovialex23  •  20 Octombrie 2020, 15:04

Intr-un fel, imi pare rau de Ianis Hagi. Toate comentariile supralaudative ale lui taica-sau si intepaturile mai mult sau mai putin acide ale celorlalti nu-i fac decit mare rau. Ceva talent are dar cocolosit incontinuare de taica-sau, va da chix in scurt timp. Mai bine s-ar antrena atit fizic cit si profesional, fara sa mai emita pretentii. Numai asa va putea sa raspunda ulterior criticilor. Iar Gica Hagi ar trebui sa mai taca o vreme pentru ca din prea multa dragoste parinteasca, i-a facut mult rau lui fiu-sau.

maddad
maddad  •  20 Octombrie 2020, 10:50
Postat de tipsy pe 19 Octombrie 2020, 17:45

Pe asta de unde ai mai scos-o ca Halep nu si-a atins potentialul maxim? De unde si pana unde ai estimat asta? Ce, ti se pare ca e Federer in varianta feminina? Ce arme nemaivazute are pe teren? Halep nu doar ca si-a atins potentialul maxim, dar l-a depasit, si-a depasit si limitele fizice, si-a taiat sanii pentru tenis.

Deși nu mai vreau sa aud de Simona Halep în viata mea, al cărei fan înverșunat am fost, cred ca strict tehnic are un mare potențial dovada fiind marile ei meciuri dar, ca orice (a) român, e leneșă, singura spunând ca nu îi place să se antreneze prea mult și manifesta câteodată o lipsa de implicare, o lipsa de îndrăzneală, o teamă de înfrângere colosale. Ultimul ei meci, cu Iga Sviatek și declarațiile de după potrivit cărora un meci pierdut nu îi strica ei viata mi-au scos-o definitiv de la inima.

maddad
maddad  •  20 Octombrie 2020, 10:38
Postat de Dan Mihaescu pe 19 Octombrie 2020, 22:13

Tu chiar traiesti cu ridicola iluzie ca Hagi o sa citeasca vreodata ce scrie unu ca tine?

Evident ca nu. Hagi nu a citit nimic în viata lui, nici măcar menu-ul căci nu știe sa citească.

Vezi toate comentariile (112)
Comentează
Close