INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO ROMA - PALERMO 1-0

Radu Ştefan, integralist în Lazio - Palermo 1-0

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 decembrie 2008 00:00

Cu Radu Ştefan titular din primul minut, Lazio Roma a obţinut în această seară primul succes după cinci etape în Serie A. Lazialii au trecut de Palermo cu scorul de 1-0 cu ajutorul golului marcat de Tommaso Rocchi.

Lazio nu mai cîştigase în campionat de mai bine de o lună, cînd trecea cu 3-0 de echipa lui Paul Codrea şi a lui Cosmin Moţi, Siena. A urmat două egaluri cu Genoa şi Udinese şi alte patru înfrîngeri cu rivalii de la AS Roma, Atalanta şi Inter.

Pentru Radu Ştefan a fost cel de-al zecelea meci în tricoul biancocelestilor în acest sezon de Serie A.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  21 Decembrie 2008, 03:41

In sfirsit trei puncte,bun si egalul la Udine abbiamo tirato le palle fuori!!!! FORZA LAZIO!

 •  21 Decembrie 2008, 00:10

da chiar asa sunteti ?...cica " şi alte patru înfrîngeri cu rivalii de la AS Roma, Atalanta şi Inter." si sunt doar 3 echipe acolo...voi scrieti 4:)) se cam inmultesc greselile astea :)

 •  21 Decembrie 2008, 00:01

Un meci bun facut de Radu ... din nou! :) Se vede ca atunci cand joaca Radu, Lazio nu pierde (exceptie facand derby-ul). Craciun Fericit tuturor Lazialilor! FORZA LAZIO !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează