INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS - BRAGA 3-2

RANGERS - BRAGA 3-2 // VIDEO Steven Gerrard, mirat de tupeul lui Ianis Hagi: „Să încerce de acolo?! Sunt sigur că tatăl lui a fost extrem de mândru!”

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 20 februarie 2020 00:32

Steven Gerrard, antrenorul lui Glasgow Rangers, a vorbit după victoria cu Braga, 3-2, despre prestația de senzație a lui Ianis Hagi, care a marcat o dublă sub privirile tatălui său, prezent în tribune.

„O seară fantastică! Sunt foarte fericit pentru suporteri. 

N-am jucat așa cum trebuia în prima parte, dar ei au jucători foarte buni. Am învins o echipă puternică. Sunt mulțumit de a doua repriză, am fost pozitivi, am crezut în noi, n-am renunțat, am arătat caracter. Am fost mai compacți, mai organizați și am fost premiați pentru asta la final.

Tatăl lui Ianis a fost aici în seara asta, sunt sigur că a fost extrem de mândru de așa o prestație!

Ianis Hagi e un talent ieșit din comun, aceste momente sunt făcute pentru el. A fost mare presiune pe el, cu tatăl lui la meci, prima dată pe Ibrox. Are multă îndârjire în el. Nu e doar talent, el și luptă, vrea să câștige. El a produs magia și strălucirea care ne-au readus în meci. Primul gol e grozav, se zice că stângul e piciorul mai slab la el, dar nu mai sunt așa sigur, a fost o finalizare nemaipomenită. Apoi, să aibă tupeul, încrederea să încerce al doilea gol de la așa distanță?! Am avut puțin noroc, dar uneori în fotbal norocul ți-l faci și singur. El merita asta.

 Am arătat că suntem o echipă și că împreună putem reuși. Despre asta e Ibrox”, a declarat Gerrard.

Vezi VIDEO cu golurile marcate de Ianis Hagi

RANGERS - BRAGA 3-2 // VIDEO Ianis Hagi, în mare formă și la interviurile de după meci: „Ibrox, baby!!! Aici se întâmplă lucruri minunate!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
296839007513707
Cris Juganaru  •  21 Februarie 2020, 11:49
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Este evident ca nu cunosti fotbal, prin urmare nu meriti o replica pe fondul discutiei. Dar meriti una care sa evoce cat de agramat esti. Mergi la scoala!

834837726928264
Ion Ion  •  21 Februarie 2020, 11:31

Orice s-ar spune, la momentul asta Ianis e cel mai bun jucator roman in activitate, peste alde Stanciu, Chiriches sau alti obositi

10153314739054939
Cosmin Bajescu  •  21 Februarie 2020, 09:41
Postat de carol_k pe 21 Februarie 2020, 06:08

Golul lui Ianis a fost cam la fel ca al lui Gica la Monaco, in finala de Supercupa Europei, 1-0 cu Dinamo Kiev.

Corect. Gol norocos. Dar norocul este alaturi de cei puternici.a incercat si a reusit. Bravo lui !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează