INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS - BRAGA 3-2

RANGERS - BRAGA 3-2 // VIDEO+FOTO Meci SENZAȚIONAL făcut de Ianis Hagi! A marcat o „dublă” de poveste, sub ochii înlăcrimați ai tatălui său

Articol de GSP - Publicat joi, 20 februarie 2020 23:56

Ianis Hagi (21 de ani) a marcat două goluri în victoria lui Rangers, scor 3-2, împotriva portughezilor de la Braga. 

Rezultatele complete din manșa tur a „șaisprezecimilor” Europa League

Ianis a intrat definitiv în inimile suporterilor lui Rangers. „Decarul” naționalei României a fost trimis pe teren din primul minut de Steven Gerrard și nu a dezamăgit. 

Vicecampioana Scoției a început prost partida de pe Ibrox. Fransergio a deschis scorul în minutul 11, iar Braga controla cu autoritate ostilitățile. Lucrurile nu au fost diferite nici în startul reprizei secunde. Ruiz a făcut 2-0 în minutul 59, apoi a început recitalul lui Ianis. 

+8 FOTO

Ianis Hagi, două goluri în Rangers - Braga 3-2 final

Reușita care a aprins atmosfera a venit în minutul 67. Ianis și-a făcut mingea pe piciorul stâng, a intrat în interior și a șutat la colțul scurt, în stilul olandezului Robben. Aribo, intrat după pauză, a făcut 2-2 după o gravă eroare în defensiva oaspeților, dar ultimul cuvânt avea să îi aparțină tot lui Hagi Hr. În minutul 82, sub privirile „Regelui” Hagi, aflat în tribune, Ianis Hagi a executat o lovitură liberă de la 25 de metri. Execuția a fost deviată și s-a oprit lângă stâlpul din dreapta.

Vezi VIDEO cu golurile marcate de Ianis Hagi

Gică Hagi a fost la meci și a aplaudat euforic reușitele fiului său, fiind extrem de emoționat după golul 3:

RANGERS - BRAGA 3-2 // VIDEO+FOTO Meci SENZAȚIONAL făcut de Ianis Hagi! A marcat o „dublă” de poveste, sub ochii înlăcrimați ai tatălui său
Captură TV Telekom Sport

Vezi și:

CFR CLUJ - SEVILLA 1-1 // Dan Petrescu, supărat la finalul jocului: „Ei cumpără cu 25 de milioane de euro, noi cu 50.000 de lei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
red47army
red47army  •  21 Februarie 2020, 11:43

Eu nu inteleg in general hate-ul aruncat asupra jucatorilor romani, in special catre Ianis,Marin si Radu. Se bucurau multi pe aici ca Radu nu mai apara, ca Marin e rezerva si ca Ianis e tras pe linie moarta la Genk. Parerea mea este urmatoarea, in vreme ce altii iau drumul camilelor si se irosesc prin Turcia, in astia 3 pusti inclusiv Puscas ne stau bazele pentru viitoarea nationala. Ajax a oferit degeaba 12 milioane de euro pentru Marin? Inseamna ca au vazut ceva in el, doar ca acolo la Ajax trebuie sa intri si sa dai meci de meci 2-3 goluri ca altfel nu-mi explic de ce nu primeste sanse. Nu poti sa il bagi 2-3 meciuri si sa il scoti din echipa. Radu e tras pe linie moarta de niste interese obscure, Puscas joaca la o echipa slaba din Championship care nu-l pune in evidenta, dar pe Genk nu o inteleg in ceea ce il priveste pe Hagi. Uitandu-ma pe cifrele lui de la Genk raportat la cate minute a jucat, are niste cifre excelente. De ce era tinut pe banca? De ce sunt promovati norvegienii astia adusi pe sume mai mici? Intamplator m-am uitat la cateva meciuri ale lui Genk si am vazut o echipa de pluton fara nici o idee de joc cu jucatori fara sclipire. Momentan Hagi si-a gasit echilibrul datorita increderi lui Gerard, si ar fi super tembel daca la sfarsit de imprumut ar mai juca la Genk.

fabius_2014
fabius_2014  •  21 Februarie 2020, 10:12

Felicitari Ianake ! Cred ca a fost cel mai bun meci facut de Ianis . Nu este cazul sa facem sarbatoare, este doar un meci. Daca un meci bun inseamna o palma pe obrazul haterilor, atunci toate meciurile fara realizari si cu greseli inseamna zeci de palme pe obrazul aplaudacilor ? Pastrati-va echilibrul, cand omul joaca bine laudati-l, cand joaca prost criticati-l.

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  21 Februarie 2020, 09:24
Postat de shynetm pe 21 Februarie 2020, 08:32

Le-a dat o palma peste fata tuturor frustratilor care nu au facut nimic pentru Romania si nu au facut nimic cu viata lor in general. Hagi le-a dat o palma x2. Felicitari si nu pierde caracterul tatalui, este foarte important sa nu fii crescut precum acesti postaci parveniti.

NU E VORBA DACA A DAT PALMA MORALA CUIVA ANUME, UITA-TE LA FINAL DE 2019 SI TE ROG IA AMINTE CE INSEMNAU IANIS SI PUSCAS*****ACUM DA, 2020 NI-I PREZINTA IN FORMA PE CEI DOI, DOAMNE-AJUTA SA-I TINA, VINE BARAJUL CI ISLANDA!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează