INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AFACERE

Ianis Hagi, investiție în București! Pe mâinile cui și-a lăsat afacerile

Ianis Hagi și-a înființat o firmă de publicitate
Ianis Hagi și-a înființat o firmă de publicitate

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 19:45 / Actualizat sambata, 01 august 2020 01:16

Ianis Hagi (21 de ani), jucătorul lui Rangers, și-a înființat o firmă de publicitate la București.

Obiectivul firmei îniințate de Ianis Hagi este reprezentat de „activități ale agențiilor de publicitate”, numele companiei fiind „Future of the Game Company SRL”, informează profit.ro.

Fotbalistul lui Rangers figurează drept fondator, în timp ce poziția de administrator este deținută de Marilena Hagi, mama lui Ianis și soția lui Gică.

Sursa citată mai menționează faptul că Marilena Hagi a devenit în acest an și asociat unic al firmei „Four Attitude Explorer SRL”, al cărei profil este „producția cinematografică, video și de programe de televiziune”. Acolo, aceasta a fost parteneră cu Luminița Popescu, sora sa și soția lui Gică Popescu. Marilena Hagi este asociată și la firma „Hagi Sport SRL”, deținută de Gică Hagi, care operează hotelul „Iaki” din stațiunea Mamaia.

Salariul lui Ianis la Rangers

Ianis Hagi a fost transferat definitiv de către Rangers de la Genk spre finalul lunii mai, după ce a impresionat cât timp s-a aflat în Scoția sub formă de împrumut. Scoțienii au dezvăluit faptul că acesta se poate lăuda cu un salariu de 1 milion de lire sterline de an, echivalentul a 1.1 milioane de euro!

VIDEO Ce îi lipsește lui Ianis Hagi pentru a confirma: „Nu trebuie să facă faza defensivă”

Citește mai multe știri despre stranieri:

Ciprian Tătărușanu, la capătul unui sezon dificil: „La Lyon, m-am pus în pielea tuturor coechipierilor de la Steaua care erau rezerve”

Alexandru Băluță a părăsit Slavia Praga și s-a transferat în Ungaria! Cu ce echipă a semnat românul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
sexilianul
sexilianul  •  01 August 2020, 07:59

crete afaceri.......

rockyus
rockyus  •  31 Iulie 2020, 22:41

Tot doamna Marilena (saru-mana!) tine fraiele ! Ianis e doar cu numele!

10216741700672837
Kevin Mann  •  31 Iulie 2020, 21:22
Postat de Kevin Mann pe 31 Iulie 2020, 21:21

Felicitări familiei Hagi, pentru succesul pe care îl are în afaceri! Poți face multe dacă ai bani. Singurul lucru pe care nu îl poate cumpăra banul e caracterul omului.

Disclaimer*** - nu am sugerat că Hagi (Ianis sau Gică) nu are caracter. :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează