INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Ranieri îl cere pe Mutu la Roma! Crezi că atacantul ajunge pe Olimpico?

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2010 00:00

Plecarea iminentă a lui Cesare Prandelli la naţionala Italiei face ca despărţirea lui Adrian Mutu de Fiorentina să pară tot mai sigură de la zi la zi.

După ce marile echipe din Istanbul s-au arătat interesate de serviciile internaţionalului român, iar Cosmin Olăroiu a recunoscut că va face tot ce depinde de el pentru a-l aduce pe Mutu la Al Sadd, decarul viola a primit o propunere tentantă şi din Serie A. Conform Il Messaggero, Claudio Ranieri, fostul său antrenor de la Chelsea, şi l-ar dori la  AS Roma chiar dacă va trebui să aştepte pînă la finalul lui octombrie pentru a-l putea folosi.

Agenţii jucătorului, fraţii Becali, au o relaţie excelentă atît cu membrii stafului tehnic ai giallorosilor, cît şi cu persoane importante din conducerea de pe Olimpico, astfel că mutarea cîştigă în credibilitate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  26 Mai 2010, 15:38

natzie mai invidioasa ca romanii nu am vazut...Mutu e un fotbalist fantastic, cu un talent unic. Printre marii fotbalisti ai lumii. Noi trebuie sa ne mindrim cu el si sa fim alaturi de el. In fond si la urma urmei, noi comentam despre fotbal, nu despre cate amante a avut "x,y,z", sau cate c*urve au "ars" generatia de aur....pt ca ma indoiesc ca vreunul din voi are vreun dubiu ca generatia de aur a fost "usa de biserica". Asa ca; comentati fotbal. punct.

 •  23 Mai 2010, 22:26

si eu as vrea sa ajunga la ROMA.multa bafta ADI artale ,,tata,, ca nu esti terminat FORZA ADI

 •  20 Mai 2010, 16:10
Postat de pe 20 Mai 2010, 15:30

Locul lui Mutu este la Bayer leverkusen!!!

...sau la St.Pauli!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează