INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu a primit un cadou nesperat din partea patronului lui PAOK Salonic: "Când lumea mă considera un terorist, ei au fost alături de mine. Le-am oferit ce le-am promis!"

FOTO: Facebook @PAOKFOOTBALL
FOTO: Facebook @PAOKFOOTBALL

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2018 18:13

Ivan Savvidis (59 de ani), patronul lui PAOK Salonic, i-a transmis lui Răzvan Lucescu faptul că va aduce orice jucător își va dori tehnicianul pentru atingerea obiectivului din sezonul viitor, titlul în Grecia.

Savvidis vrea să răzbune cu orice preț titlul pierdut anul acesta. Patronul lui PAOK i-a transmis lui Răzvan să întocmească lista de achiziții, pentru care îi pune la dispoziție un buget nelimitat.

"În sezoanele anterioare, jucătorii aveau momente de blocaj psihic. Anul acesta criza a fost depășită mult mai repede, nu s-au resimțit efectele ei. Este doar meritul lui Răzvan Lucescu. A luat un diamant neșlefuit și l-a transformat într-o adevărată comoară.

Le-am mulțumit tuturor după triumful din finala Cupei Greciei. Când toată lumea mă considera un terorist, echipa a fost alături de mine. Nu pot uita niciodată asta, așa că le-am oferit ce le-am promis, o primă pentru titlul de campioană. Pentru mine, ei și-au îndeplinit obiectivul", a declarat Savvidis, conform gazetta.gr.

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
444001919101397
Florean Andrei  •  14 Mai 2018, 19:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează