INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER

Răzvan Lucescu: "Chivu nu dă trei goluri pe meci, dar e fundamental pentru Inter!"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2010 00:00

Selecţionerul Răzvan Lucescu vorbeşte despre revenirea lui Cristi Chivu printre titularii Interului şi subliniază importanţa pe care liderul reprezentativei o are în lotul antrenat de Jose Mourinho.

"Chivu înseamnă enorm pentru Inter. Poate că nu marchează 3 goluri pe meci sau nu oferă centrări de gol în fiecare joc, dar este fundamental pentru grup. Oferă siguranţă, are o mare experienţă şi Mourinho se bazează pe el, revenirea lui e benefică atît pentru club, cît şi pentru echipa naţională", a spus Lucescu la Digisport.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  06 Aprilie 2010, 15:53

Nu exista antrenor mai destept decit tine. Din cauza lui Chivu am luat 5 cu Serbia. Diferenta intre tine si tatu este ca el construia echipe. Tu le construiesti cu epave. Daca aveai ceva in cap ar fi trebuit schimbata apararea in meciurile amicale, in afara lui Rat toti lasati la tv (R.Stefan si Gaman in lot). Dar este batut in cap.

sergiusurdila
sergiusurdila  •  06 Aprilie 2010, 15:51

Razvane mai bine taci decat sa comentezi atata despre Chivu. Iti doresc sa reusesti ca antrenor dar dupa cateva meciuri la carma echipei mi-am schimbat parerea despre tine.

 •  06 Aprilie 2010, 15:35

amazing:))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează