INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK

Răzvan Lucescu pregătește două transferuri tari la PAOK: un fost stelist și un fotbalist de la Anderlecht

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 10:37

Răzvan Lucescu se pregătește de un nou sezon la PAOK și vrea să întărească echipa.

Presa din Grecia dezvăluie că PAOK pregătește în aceste zile două transferuri importante: Claudiu Keșeru și Ivan Obradovic.

Atacantul Caludiu Keșeru, 31 de ani, mai are contract cu Ludogoreț până în 2020 și este o țintă mai veche a lui Răzvan Lucescu. La cererea antrenorului român, șefii lui PAOK sunt dispuși să facă un efort financiar pentru a-l aduce pe român.

3.500.000 €este cota lui Claudiu Keșeru, potrivit transfermarkt

Ivan Obradovic este un fundaș stânga sârb, de 29 de ani. Acesta este la Anderlecht din 2015 și poate evolua și ca fundaș central. Sârbul mai are contract până în 2019 cu formația din Belgia și este cotat la 2 milioane de euro

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
104343947122875
Anton Pan  •  10 Iulie 2018, 11:32

Pericol maxim pt R Lucescu si PAOK! Trupele speciale *** ale Cazarmii Staliniste a Armatei-CSA vor ataca, ocupa si distruge clubul grec pentru îndrăzneala de a pronunța cuvântul interzis: Steaua ! rezervat doar pentru trupeții, racanii si ordonanțele conduse de tablagiul penibil talpan!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează