INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK

Răzvan Lucescu, reacție în premieră după haosul de la PAOK Salonic - AEK Atena! De ce nu au vrut atenienii să continue partida

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 17:44

Răzvan Lucescu, antrenor la PAOK, a comentat evenimentele de la meciurile cu AEK Atena și Olympiakos. Nu știe ce se va întâmpla la comisiile din Grecia, însă dezvăluie motivul pentru care AEK n-a vrut să continue meciul. 

"Sunt lucruri unice în istoria fotbalului. E incredibil! Cu AEK, atmosfera a fost fantastică, suporterii au făcut un spectacol. Cu Olympiakos o rolă l-a atins pe antrenor, iar ei erau pregătiți să nu joace. Au ieșit imediat de pe teren. S-a dat meci pierdut cu 3-0. A fost un moment important. Am vrut să se joace pe teren, dar nu s-a putut.

Am fost învinși în afara terenului. La două săptămâni după Olympiakos, situația a fost schimbată total. Din poziția de lider am ajuns să jucăm cu AEK pentru a ne apropia de lider. Și așa, reușim să marcăm, cu o strategie total schimbată. Dar după bucuria noastră de la gol, nu știu ce s-a întâmplat.

Golul a fost validat 3-4 minute, dar apoi nu știm ce s-a întâmplat. Au fost proteste vehemente și s-a creat senzația că golul ar putea fi anulat. După care a intervenit acel moment, intrarea patronului pe teren, AEK a ieșit de pe gazon, arbitrul a plecat și el. Arbitrul a anunțat că meciul trebuie să reia. 

Cei de la AEK au anunțat că vor să știe de decizia de la gol înainte de a intra pe teren. S-a lăsat senzația că golul va fi validat. Iar cei de la AEK au refuzat să mai intre pe teren, menționând că din motive de securitate nu vor.

Nu știu ce se va întâmpla până la urmă. Legat de patron, eu sunt 100% cu el. Nu comentez gestul, dar vă spun că e un om care a investit zeci de milioane de euro în echipa lui și a vrut ca titlul să se joace pe teren. Iar în două săptămâni i s-a refuzat totul.

De antrenorul lui Olympiakos, ce să zic?! E un penibil, a fost o penibilitate incredibilă ceea ce a făcut. Cum poate vorbi un asemenea om cu jucătorii, să-i motiveze și tot așa? Am auzit că se va suspenda campionatul. Nu știu încă decizia oficială.

Eu ce știu că PAOK, astăzi, e lider cu 55 de puncte și cu un meci mai puțin, cu Olympiakos. Iar în spatele acestei realități sunt situații urâte", a zis Răzvan Lucescu, antrenorul celor de la PAOK.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  13 Martie 2018, 08:47

Dinamo a avut si aseara ,,cea mai mare forta,, de suporteri: 300 la derbiul cu Medias.

loko1
loko1  •  13 Martie 2018, 07:23
Postat de pe 12 Martie 2018, 20:02

wtf pai asa trebuie sa faca si fanii fcsbisti cand fcsbul e condusa cu 5-0 sa arunce cu role de hartie ca asa vor pierde doar cu 3-0 nu cu 5-0 cum se intampla de obicei wtf..

Ce fani are fcsb?Da avea fani când juca cu Rapid în Europa. Acum Dinamo are cea mai mare forță de suporteri dar nu au echipă, nu au patron, pe măsura dorinței suporterilor.

florisking
florisking  •  12 Martie 2018, 21:22

nu conteaza cate milioane de euro a investit, ci cum le-a investit, razvane...finantatorul nu are ce cauta pe teren in timpul unui meci, orice s-ar intampla. nu se ajungea aici daca arbitrul era hotarat si nu-si schimba decizia, buna sau rea. cred in continuare, ca tusierul a fost marea problema.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează