INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK

Răzvan Lucescu și-a îndeplinit dorința: încă un fost jucător stelist ajunge azi la PAOK Salonic!

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2018 14:25

Presa din Grecia anunță azi că Betis Sevilla și PAOK Salonic au ajuns la un acord, iar Alin Toșca va evolua sub comanda lui Răzvan Lucescu.

Fundașul stânga  Alin Toșca, 26 de ani, nu intră în planurile antrenorului Quique Setien și va juca sub formă de împrumut la PAOK, timp de un sezon. În plus, grecii au și o opțiune de cumpărare, la finalul sezonului viitor.

Potrivit informațiilor GSP.RO, jucătorul a plecat în această dimineață din Spania, urmând a ajunge în Grecia, acolo unde a fost dorit cu insistență de antrenorul Răzvan Lucescu.

Venit în ianuarie 2017 la Betis, pentru 1 milion de euro, Toșca a jucat 25 meciuri la spanioli, fiind împrumutat în ultimele 6 luni la Benevento. De-a lungul carierei, Toșca a mai jucat la FCSB, echipă la care a fost crescut, Unirea Urziceni, Săgeata Năvodari și Viitorul. 

Toșca va deveni al doilea fost stelist care ajunge la PAOK, după Varela. 

1.500.000 €este cota lui Alin Toșca, potrivit transfermarkt

În această seară, PAOK va juca în turul play-off-ului Champions League, contra celor de la Benfica. Meciul se va juca la Lisabona, de la ora 22:00.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
sabaton
sabaton  •  21 August 2018, 15:50
Postat de dinamo_fan pe 21 August 2018, 15:44

asta e gandirea romanului. cand cineva face ceva prost e vina lui 100%. cand face ceva bine, a preluat gata facut de la aia de dinaintea lui.

cine se pune cu tine , tu esti destept rau , postezi la 3 dimineata si iti dai replay

dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 August 2018, 15:44
Postat de valeri.gazaev.the.greatest pe 21 August 2018, 15:22

Nu pot sa cred ca paok nu are in propria curte jucatori mai buni decat tosca. E o trupa bunicica acolo, e de top in fotbalul elen, au scos si pe basel din preliminariile ucl, s-a incropit ceva. Daca nu continui pe aceeasi linie, cu jucatori care aduc un plus, atunci o sa cazi incet incet. Oricum , din punctul meu de vedere razvan e un antrenor modest. Nu mi-a placut niciodata, nici când era la Rapid. La nationala dezastru, prin alte parti la fel. La Xanthi asa si asa, a plecat la timp. Aici la Salonic a preluat o echipa gata formata, dar are totusi meritul ca a tinut-o la un nivel bun.

asta e gandirea romanului. cand cineva face ceva prost e vina lui 100%. cand face ceva bine, a preluat gata facut de la aia de dinaintea lui.

babgr
babgr  •  21 August 2018, 15:39

Dupa cate stiu greci, de la PAOK, au dorit cu insistenta sa il transfere pe Stafilidis...iar Tosca a fost o alternativa...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează