INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Răzvan Marin de Oscar » Ziariștii belgieni: "E senzațional! Rămâne de văzut dacă acest film cu el se va face"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2018 20:33

Evoluțiile entuziasmante ale lui Răzvan Marin (21 de ani) nu au lăsat presa din Belgia fără replică. Walfoot.be, una dintre publicațiile importante de sport, l-a nominalizat pe român la Oscarurile fotbalului belgian, numindu-l cel mai bun tânăr jucător din campionat. 

"Venit discret în Belgia, Răzvan Marin a făcut senzaţie pe scenele belgiene în anul 2017. Românul a jucat la început roluri mici înainte de a căpăta tot mai multă importanţă în cinematografia belgiană.

Marin a reuşit o prestaţie de trei stele la ultima difuzare a filmului Standard - Mechelen (n.r Standard s-a impus cu 3-2, românul reușind 3 pase de gol) şi ar putea obţine un rol în viitorul Blockbuster «Standard în play-off-ul pentru locurile 1-6».  Rămâne de văzut dacă acest film se va face", a scris publicația walfoot.be.

4 goluri
și 7 pase de gol a reușit Răzvan Marin pentru Standard în campionatul actual

Cu o etapă înainte de finalul sezonului regular, Standard e pe locul 6 în Belgia, cu 41 de puncte. Echipa românului are nevoie însă de o victorie în meciul din ultima etapă cu Oostende pentru a-și consolida prezența în play-off.

În plus, Standard Liege urmează să joace finala Cupei Belgiei cu Genk. Partida va avea loc pe 17 martie, la Bruxelles.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
ray51
ray51  •  09 Martie 2018, 09:44

S-ar parea ca (daca ramane serios) pe Razvan il paste momente de glorie la echipe mari din fotbalul european.

bazileon
bazileon  •  09 Martie 2018, 08:46

Iata un tanar fotbalist de calitate, bine adaptat intr-un campionat vest- european, nepersecutat de antrenor si laudat de presa (desi roman!!!). Cine stie unde ajungea si Ianis daca avea un tata muncitor, intelept si discret ca Petre Marin si nu un fanfaron tafnos si bornat ca "regele".

demolarii
demolarii  •  09 Martie 2018, 08:42

Unde se munceste, se vad și rezultate. Dar dacă ai atitudine " Plesan" - un meci bun, după care ani de zile uiți că mai ești jucător activ, degeaba te plimba impresarii...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează