INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Lasă Italia după un singur sezon? Răzvan Marin, pe radarul unui club important din Europa

Răzvan Marin, Cagliari // foto: Guliver/gettyimages
Răzvan Marin, Cagliari // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 10:07 / Actualizat luni, 17 mai 2021 11:23

Lyon, locul 4 în Ligue 1, s-a interesant de serviciile mijlocașului român Răzvan Marin (24 de ani), de la Cagliari.

În primul sezon petrecut la Cagliari, Răzvan Marin le-a atras atenția francezilor de la Lyon. Pietro Chiodi Soccer Management, firma de impresariat care-l reprezintă pe mijlocașul român, a dezvăluit că OL a întrebat de Răzvan Marin în acest sezon, în care Marin a avut evoluții apreciate la Cagliari.

Lyon, interesată de Răzvan Marin

Întrebați pe Instagram „care a fost clubul cu cea mai mare reputație care s-a interesat de un jucător român în sezonul curent?”, PC Soccer Management a răspuns: „Olympique Lyonnais despre Marin Răzvan”.

În acest sezon, Răzvan Marin a jucat la Cagliari sub formă de împrumut, urmând ca sarzii să îl cumpere definitiv în această vară, în schimbul a 10 milioane de euro. După ce afacerea dintre Ajax și Cagliari se va concluziona, nu este exclus ca Lyon să facă o ofertă pentru fotbalistul român.

Răzvan Marin, prim sezon bun la Cagliari

Cagliari a evitat retrogradarea în Serie B după ce s-a aflat în zona fierbinte a campionatului pentru o bună bucată de timp. „Insularii” au obținut 37 de puncte în 37 de etape în Serie A, Marin evoluând în 36 dintre acestea. Răzvan a contribuit cu 3 goluri și 6 pase decisive în meciurile jucate.

Olympique Lyonnais ocupă locul 4 în Ligue 1, primul eșalon al fotbalului francez, și are șanse de a prinde un loc de Liga Campionilor. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Jurgen Klopp, uluit după meciul lui Liverpool cu West Brom: „Nu am mai văzut așa ceva!”

Lille, pas greșit în penultima etapă din Ligue 1! PSG pune presiune pe lider, cu o rundă înainte de final

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează