INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Real Madrid poate ajuta decisiv la transferul lui Răzvan Marin în Serie A

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2018 09:58

Răzvan Marin e dorit insistent de AS Roma, iar transferul mijlocașului român s-ar putea realiza în vara acestui an cu o mână de ajutor venită de la Real Madrid.

Calcionews24.com notează că "portarul Alisson probabil va pleca la Real Madrid în iunie", iar suma obținută pe goalkeeper ar urma să fie folosită de AS Roma pentru a transfera un jucător de viitor.

Italienii scriu că formația din capitala Italiei are 5 nume de fotbaliști pe o listă scurtă, iar printre ele se numără și Răzvan Marin. Standard a refuzat deja o ofertă de 7 milioane și cere 10 în schimbul jucătorului de 21 de ani.

Ante Coric, Justin Kluivert, Răzvan Marin, Wilian Bianda şi Marko Johansson sunt jucătorii de viitor pe care vrea să-i ia AS Roma: "Orice zi poate fi decisivă pentru anunțul unuia dintre aceste transferuri", anunță jurnaliștii italieni.

4.000.000 €e cota de piață a lui Răzvan Marin, conform transfermarkt.de

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  10 Mai 2018, 16:16

Răzvan Marin s-a accidentat până la finele sezonului din Belgia(cel puțin),așa că poate spune deja,,Pa!'' Seriei A,fiindcă romanii nu vor transfera niciodată un jucător accidentat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează