INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROXIMUL TERMEN PESTE 15 ZILE

Recidiva e nodul gordian

Articol de - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00

Audierea lui Mutu şi a avocaţilor săi în faţa Procraturii Antidoping a durat azi cît un meci de fotbal, terminîndu-se la 17:30. Oficialii CONI au stabilit ca în 15 zile să primească o nouă documentaţie de la avocaţi pentru a putea stabili dacă jucătorul e sau nu recidivist şi pentru a demonstra că pastlele de slăbit n-au avut efect de ameliorare a performanţelor sportive.


Membrii Procuraturii au luat o mostră din cutia folosită de Mutu ca probă şi aşteaptă din partea apărătorilor jucătorului un raport ştiinţific avizat de un specialist în farmaceutică. "Adrian a fost foarte lucid şi a explicat clar cum s-a întîmplat şi că pe cutie era specificat că este vorba despre un produs 100% natural. Cred că a fost convingător în a-şi susţine buna credinţă", a declarat avocatul Nino D'Avirro.


Care a detaliat şi problema recidivei: "Am făcut o contestare preliminară, dar ne lipsesc acte pentru a proba că nu e recidivist. În timpul audierilor, procurorii au făcut referire şi la acest aspect. Sentinţa se poate da pînă la finele lunii, dar la fel de bine se poate depăşi şi data de 28 martie, cînd expiră suspendarea temporară. Totul se învîrte în jurul recidivei. Cazul e însă deschis oricărui rezultat, de la cîteva luni la mai mulţi ani. M-am întÎlnit cu Becali şi am discutat despre cum vom aborda această chestiune".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
paiusan
paiusan  •  04 Martie 2010, 00:17

mutu suspendat pina la vara /

Vezi toate comentariile (1)
Comentează