STRANIERI  ·  PROXIMUL TERMEN PESTE 15 ZILE

Recidiva e nodul gordian

Articol de — Miercuri, 03 Martie 2010, 00:00

Audierea lui Mutu şi a avocaţilor săi în faţa Procraturii Antidoping a durat azi cît un meci de fotbal, terminîndu-se la 17:30. Oficialii CONI au stabilit ca în 15 zile să primească o nouă documentaţie de la avocaţi pentru a putea stabili dacă jucătorul e sau nu recidivist şi pentru a demonstra că pastlele de slăbit n-au avut efect de ameliorare a performanţelor sportive.


Membrii Procuraturii au luat o mostră din cutia folosită de Mutu ca probă şi aşteaptă din partea apărătorilor jucătorului un raport ştiinţific avizat de un specialist în farmaceutică. "Adrian a fost foarte lucid şi a explicat clar cum s-a întîmplat şi că pe cutie era specificat că este vorba despre un produs 100% natural. Cred că a fost convingător în a-şi susţine buna credinţă", a declarat avocatul Nino D'Avirro.


Care a detaliat şi problema recidivei: "Am făcut o contestare preliminară, dar ne lipsesc acte pentru a proba că nu e recidivist. În timpul audierilor, procurorii au făcut referire şi la acest aspect. Sentinţa se poate da pînă la finele lunii, dar la fel de bine se poate depăşi şi data de 28 martie, cînd expiră suspendarea temporară. Totul se învîrte în jurul recidivei. Cazul e însă deschis oricărui rezultat, de la cîteva luni la mai mulţi ani. M-am întÎlnit cu Becali şi am discutat despre cum vom aborda această chestiune".Dialog halucinant între un bărbat și o călugăriță: ”Tu ai nevastă, ai copii, ce-ți trebuie Elena?” Video

Libertatea

Comentarii (1)

paiusan  •  04 Martie 2010, 00:17

mutu suspendat pina la vara /

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga

Leipzig - Hertha Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

St. Pauli - Heidenheim

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - Holstein Kiel

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Fortuna Dusseldorf - Schalke 04

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Hoffenheim - Koln

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Union Berlin - Mainz

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Augsburg - Padeborn

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1