INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Record fantastic! Pantilimon e cel mai bun din Europa la acest capitol

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2016 12:57

Costel Pantilimon a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Sunderland în 2015, asta și datorită faptului că a reușit să-și ajute decisiv echipa să se salveze de la retrogradare.

Goalkeeper-ul român a stabilit mai multe recorduri în anul care abia a trecut, ultimul fiind de-a dreptul fabulos. Pantilimon, 28 de ani, apare pe primul loc la capitolul mingi apărate, alături de Viviano de la Sampdoria.

Cei doi au apărat nu mai puțin de 144 de mingi trimise de adversari, record în cele mai importante cinci campionate din Europa. Acest nou record confirmă într-un fel faptul că Pantilimon e dorit de mai multe echipe din Premier League, așa cum a scris presa engleză în ultimele zile.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
turbozero
turbozero  •  02 Ianuarie 2016, 17:46

ce cizma de echipa poate fi sunderland aia..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează