INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Rednic s-a decis! Care sunt planurile sale de viitor: "Vreau să rămân, am îndeplinit deja acest rol la Dinamo"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 mai 2017 16:52

Mircea Rednic a declarat în presa din Belgia că e decis să-și continue aventura la Mouscron, formație pe care o antrenează din luna decembrie a anului trecut.

"Da, îmi doresc mult să rămân aici, la Mouscron. Conducerea ştie asta, dar ştie şi că nu vreau s-o fac în orice condiţii. Vom vedea ce se va întâmpla după ultimele două meciuri. Vreau însă să continui aici.

Dacă eu voi prelungi, va trebui ca lotul să aibă un plus la capitolul calitate. Nu avem mulţi jucători capabili să facă diferenţa în atac. Trebuie de asemenea să întărim sectorul defensiv", a declarat Rednic în presa din Belgia

O altă dorință a fostului antrenor este să gestioneze integral managementul clubului, pe modelul englez, mai ales că directorii sportivi Juri Selak și Humberto Paiva au părăsit echipa.

"Am îndeplinit deja acest rol la Dinamo, cu succes. Ne-am calificat în cupele europene, am adus jucători tineri pe care i-am vândut apoi pentru mai multe milioane", a spus "Puriul".

Rednic o antrenează pe Mouscron de la finalul lui 2016, reușind in-extremis să salveze gruparea belgiană de la retrogradare.

În cazul în care va rămâne și din sezonul următor, Rednic intenționează să se lupte pentru calificarea în cupele europene. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează