INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PSG

Retras de la naţională, Rădoi este cerut insistent de PSG! Crezi că se realizează transferul?

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 noiembrie 2010 00:00

Al Hilal a primit o propunere concretă de transfer din partea lui Paris Saint Germain pentru Mirel Rădoi, jucător pe care gruparea din Ligue I l-a mai dorit atît în vară, cît şi în urmă cu un an.

Dacă atunci negocierile nu s-au concretizat, poziţiile de pe care tratează cele două cluburi s-au schimbat radical în acest moment. PSG poate profita de criza financiară pe care o traversează Al Hilal, iar Rădoi ar putea ajunge în sfîrşit într-un campionat puternic din Europa.

Mirel Rădoi, 29 de ani, a anunţat recent că renunţă la echipa naţională după ce a fost criticat de directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu.

În cazul în care va ajunge la PSG, mijlocaşul român şi-ar putea aduce contribuţia la calificarea parizienilor în Liga Campionilor, elevii lui Kombouare aflîndu-se în acest moment pe locul 3 în Ligue 1, la 2 puncte în spatele liderului Brest.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
ultrasulfcsb
ultrasulfcsb  •  12 Noiembrie 2010, 22:32

Ar fi excelent pt el acest transfer, a castigat destui bani la arbi acum ar putea sa revina in fotbalul mare si sa demonstreze inca odata tuturor cine este Mirel Radoi ! Merita si ar face fata fara probleme la PSG pt ca are valoare, iar daca se va realiza acest transfer va avea si alta motivatie :D

iskander
iskander  •  12 Noiembrie 2010, 22:18

muie la dinamovisti si ciori

bdgeorge
bdgeorge  •  12 Noiembrie 2010, 21:02

si pe mine ma vrea Barcelona de ce nu scrieti

Vezi toate comentariile (11)
Comentează