INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECIZIE

Revine în Liga 1? Ciprian Marica a făcut un anunț în urmă cu cîteva minute: "Seara asta reprezintă un nou început pentru mine"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2015 18:47

Ciprian Marica a reușit să-și rezilieze contractul cu formația turcă Konyaspor. Atacantul poate semna însă cu o nouă echipă abia din iarnă pentru că a fost declarat liber de contract abia după sfîrșitul perioadei de mercato. 

"Seara asta reprezintă un nou început pentru mine. Am reziliat contractul cu Konyaspor, sînt jucator liber. Am crezut în proiectul Konya, îmi pare rău că nu am putut să dau mai mult pentru acești suporteri extraordinari!

Motivele au fost diverse, acum nu mai contează. Acum pornesc pe un drum nou, dar voi rămîne un suporter al lui Konyaspor, așa cum sînt suporter al tuturor echipelor la care am jucat! Go Eagles", a scris Marica pe Facebook .

Cota lui Ciprian Marica (30 de ani) a luat-o la vale în ultimii ani. În 2007 era cotat la 7 milioane de euro, însă acum a ajuns să mai valoreze doar 1,8 milioane de euro. 

Ciprian Marica ar putea face un compromis să revină în Liga 1 pentru a fi sigur că prinde echipa pentru Euro 2016. Gigi Becali este unul dintre oamenii care îl apreciază foarte mult pe Marica și chiar l-a dorit pe acesta în mai multe rînduri la Steaua. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (25)
dash.berlin
dash.berlin  •  16 Octombrie 2015, 09:26
Postat de zidane92 pe 15 Octombrie 2015, 22:48

La Dinamo nu poate juca in atac , bizonul si marcelinho sunt taticii ligii 1 la nivelul atacantilor marcheaza cum o facea niculescu,danciulescu si ganea odinioara, in schimb la fecesebeu poate juca mai ales ca bate bine penaltiuri!

Crezi ca Marica se murdareste cu cele cateva sute de euro lunar pe care le plateste Mizeria Romaniei? Esti boland ***...boland rau de tot .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

godot
godot  •  15 Octombrie 2015, 22:49

Ar fi bun in guvernul Pomta.

zidane92
zidane92  •  15 Octombrie 2015, 22:48

La Dinamo nu poate juca in atac , bizonul si marcelinho sunt taticii ligii 1 la nivelul atacantilor marcheaza cum o facea niculescu,danciulescu si ganea odinioara, in schimb la fecesebeu poate juca mai ales ca bate bine penaltiuri!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează