INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

„Revoluție forțată la Parma” » Ce scriu italienii despre Man și Mihăilă: „Se pare că ofertele vor fi studiate atent”

Viitorul lui Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani) la Parma este pus din nou sub semnul întrebării.
Viitorul lui Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani) la Parma este pus din nou sub semnul întrebării.

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2021 14:25 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 15:31

Viitorul lui Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani) la Parma este pus din nou sub semnul întrebării. 

Man și Mihăilă s-au integrat rapid în Serie A. Au devenit oameni de bază la Parma, iar presa din Italia scrie că sunt foarte greu de păstrat, în condițiile în care „cruciații” au retrogradat în liga secundă. 

Revoluție „forțată” la Parma: Man și Mihăilă, printre fotbaliștii curtați

Într-un articol intitulat „Primele zvonuri din mercato, va fi o revoluție forțată”, jurnaliștii de la ParmaLive analizează posibilele mutări din vară. Pe lista plecărilor probabile apar Gervinho, Cornelius, Kucka sau Hernani, dar și cei doi internaționali români.

„Chiar dacă oamenii din conducere și-au exprimat dorința de a păstra cât mai mulți jucători, mai ales pe Dennis Man și pe Valentin Mihăilă, cele două bijuterii din România, se pare că ofertele vor fi studiate cu mare atenție”, notează cei de la ParmaLive, portal apropiat clubului patronat de Kyle Krause. 

Răstunare de situație în cazul lui Man și Mihăilă 

Marcello Carli, directorul sportiv al Parmei, a făcut analiza unui sezon dezastruos și spune că în acest moment are o singură certitudine. Fotbaliștii tineri, în frunte cu Dennis Man și cu Valentin Mihăilă, vor pune umărul la revenirea în Serie A.

„Viitorul lui D'Aversa va fi stabilit în zilele următoare, la fel și al meu. Un singur lucru este cert. Parma va încerca să revină în Serie A cu un nucleu tânăr. Toți acești fotbaliști, de la Man la Mihăilă sau Sohm, vor rămâne. Apoi vom decide cine mai stă și cine pleacă. Avem un lot puternic, iar cei mai buni vor rămâne alături de noi”, declara Carli, după eșecul suferit de Parma cu Torino, meciul care consemna retrogradarea matematică. 

VIDEO Ce viitor îi prevede Ionuț Chirilă lui Dennis Man: „Poate ajunge la o echipă de top”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Un fost Balon de Aur îl sfătuiește pe Ianis Hagi să plece de la Rangers: „E șansa lui de a-și demonstra valoarea!”

Nu doar Ștefan Radu bate recorduri la Lazio. Immobile, golgeter all-time! „Ciro The King”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
persanu
persanu  •  14 Mai 2021, 17:32

Da sigur ca da , s-au mai transferat de 8 ori pana acum ... Poate ca jurnalisti romani sa analizati mai bine ce scriu ziarele din Emilia-Romagna , din nordul Italiei nu ce se scrie prin comentarii si pe internet... La Parma vor fi pastrati si Man si Mihaila si ceilalti jucatori liberi , vor fi pusi pe liber ceilalti jucatori in varsta ... si adusi altii care au avut rezultate in liga 2. Numai tampenii debitati.

visitor1
visitor1  •  14 Mai 2021, 17:08

Parma are nevoie de jucatori cu oua, tehnica si creativitate care sa nu paseze mingea din prima treime a adversarului inapoi la portarul Sepe. In fiecare meci fara exceptie actiuni ofensive s-au terminat asa pentru ca nimeni nu vrea sa riste. Plus ca trebuie sa schimbata garda veche in frunte cu ciuma aia de Gervinho.

lacadus
lacadus  •  14 Mai 2021, 17:08
Postat de steauaeuna pe 14 Mai 2021, 16:54

La cat te pricepi tu la fotbaal...fugi cu cercu'...

Ce le stii tu pe toate... crescut in cercul comunist CSA

Vezi toate comentariile (9)
Comentează