INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Rotariu îl contrazice pe antrenorul lui FC Bruges: "I-am spus asta! Nu mi-a oferit nicio șansă"

Articol de - Publicat sambata, 09 septembrie 2017 11:00

Dorin Rotariu, ex-dinamovistul împrumutat lui Mouscron, susține că testele fizice i-au ieșit prost în vară pentru că a avut probleme cu stomacul, nu pentru că n-ar fi respectat programul trasat de Ivan Leko. 

Deși a ajuns între timp la Mouscron, împrumut pe un sezon, Dorin Rotariu nu se poate împăca sub nicio formă cu modul în care a fost tratat la FC Bruges de noul antrenor, Ivan Leko.

Tehnicianul croat nu l-a băgat niciun minut în campionat și în cupele europene, reproșându-i pregătirea fizică precară. "N-a respectat programul de exerciții pe care i l-am trasat în concediu", a afirmat Leko, după ce Roti a înregistrat rezultate modeste la testele fizice.

Ceea ce internaționalul român neagă vehement. "În vacanță am făcut tot ce era trecut în program. Dar în ziua testelor mi-a fost rău de la stomac. M-am simțit amețit și am spus că nu voi putea da sută la sută.

Dacă acele teste ar fi avut loc două zile mai târziu, rezultatele ar fi fost mult mai bune. Nu perfecte, dar mai bune", susține mijlocașul în vârstă de 22 de ani în interviul apărut în cotidianul Het Nieuwsblad. 

"S-a mai spus că nu mă încadrez în sistemul de joc preconizat de Leko. De unde până unde, dacă nici măcar nu mi-a oferit o șansă?"
Dorin Rotariu, mijlocaș Mouscron, în Het Nieuwsblad

12 apariții are Roti la FC Bruges, toate din sezonul trecut: 6 în sezonul regulat, restul în play-off

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
demolarii
demolarii  •  09 Septembrie 2017, 20:33

Și a mers la antrenor și i-a cerut să de-a testele după două zile? Și antrenorul a refuzat? Sau atât a putut și acum, după 2 luni, când s-au pus la punct a găsit el un motiv......

alexzece
alexzece  •  09 Septembrie 2017, 18:35

Pana si negrul ala din imagine rade de el.Mi se pare normal.

bakunin
bakunin  •  09 Septembrie 2017, 13:08
Postat de zizu pe 09 Septembrie 2017, 13:02

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează