INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTWERP - CLUB BRUGGE

ANTWERP - CLUB BRUGGE 0-0 » Loți Boloni și Ivan Leko au remizat în etapa a 5-a! Genk s-a distanțat în fruntea Jupiler League

Royal Antwerp - Club Brugge
Royal Antwerp - Club Brugge

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 17:19

Antwerp și Club Brugge s-au anulat reciproc, terminând la egalitate, 0-0, meciul de pe terenul formației lui Ladislau Boloni. Astfel, cele două i-au dat șansa lui Genk, care a câștigat pe terenul lui Standard, 3-1, să pună 6 puncte peste locul 2, ocupat de Brugge.

Antwerp pierduse pe 23 decembrie împotriva lui Brugge, scor 1-5. De fapt, actuala echipă a lui Boloni a uitat să mai câștige împotriva lui Club Brugge, neavând niciun succes din 2000 până în prezent.

Cu acest punct Antwerp ajunge la 35 de puncte și ocupă locul 3. Brugge este pe 2, cu 38 de puncte, iar liderul Genk are 44 de puncte. Standard este pe 4, cu 33 de puncte, dar în calcul nu este luată victoria lui „masa verde” cu Anderlecht. (Vezi aici clasamentul actualizat din play-off-ul din Belgia!)

Echipele de start:

Royal Antwerp: Bolat - Opare, Jukleroed, Govea, Arslanagic - Refaelov, Van Damme - Yatarabe, Mbokani, Baby - Lamkel Ze
Antrenor: Ladislau Bölöni

Club Brugge: Horvath - Mata Pedro, Mechele, Denswil - Dennis, Vormer, Rits, Vanaken, Groneveld - Openda, Wesley
Antrenor: Ivan Leko 

Stadion: Bosuil Stadion

***

FINAL » Royal Antwerp - Club Brugge 0-0

Click AICI pentru live+statistici


Vezi AICI rezultatele etapei a 5-a din play-off-ul din Belgia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close