INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA Z BETIS SEVILLA - ALAVÉS 1-4

Rușinea Spaniei! Cât de slab a fost Toșca împotriva lui Alaves? I-au dat linie în loc de notă!

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 09:56

Presa andaluză l-a criticat dur pe fundașul lui Betis, iar fanii alb-verzilor și-au fluierat jucătorii, după Betis Sevilla - Alavés 1-4, fluturând batistele albe: "Afară!"

Aproape că nu mai e meci în ultimul timp fără ca Alin Toșca să nu facă o mare eroare. Chiar și când începe bine, tot greșește la un moment dat.

Ieri, după o primă repriză solidă, în care Betis avea 1-0, a gafat imediat după pauză. A avut mingea aproape de tușă și, în loc să degajeze în lung de linie, a pasat în centru, în propria jumătate de teren. Direct la adversar. Krstičici a recuperat și a atacat poarta, egalând. De aici, dezastrul. 1-4, scor final, al 18-lea eșec alb-verde în acest campionat.

"A jucat foarte prost, ca toți colegii din apărare"

"Rapid și curajos, Toșca era cel mai bun om într-o defensivă haotică, dar prima sa greșeală a fost fatală, marcându-i evoluția", l-a caracterizat cotidianul Estadio Deportivo, care i-a dat nota 3, la fel ca alt jurnal andaluz, El Desmarque: "A jucat foarte prost, la fel ca toți colegii din apărare. Corigent". â

Corespondentul AS la Sevilla a fost și mai dur. A trecut linie în dreptul lui în caseta de meci.

"Rușine!", a titrat pe copertă Estadio Deportivo. Nici fanii alb-verzi nu și-au ascuns dezamăgirea, frustrarea, fluierându-și jucătorii și fluturând batistele albe la sfârșitul partidei: "Afară!". Cei care mai erau în tribune. Mulți plecaseră deja acasă.

"Sunt foarte supărat. Nu avem voie să mai repetăm asemenea erori. Le-am făcut cadou golurile. Și le-am spus la pauză să fim atenți!"
Víctor Sánchez, antrenor Betis

"Am luat trei goluri în zece minute. Nu e prima oară. Facem mereu aceleași greșeli. Lipsa de concentrare ne costă"
Joaquin, mijlocaș Betis

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
baruch
baruch  •  01 Mai 2017, 13:24

bai, da, e un jucator modest, dar pe langa asta el are o mare problema cu pasele inapoi sau in centrul terenului. da incet in ea, si are o siguranta in el de zici ca-i roberto carlos. fundasii primitivi de regula isi cunosc limitele si o bubuie, frate.

balauru48
balauru48  •  01 Mai 2017, 11:49
Postat de khal_37 pe 01 Mai 2017, 11:04

"Rapid și curajos, Toșca era cel mai bun om într-o defensivă haotică, dar prima sa greșeală a fost fatală, marcându-i evoluția", l-a caracterizat cotidianul Estadio Deportivo, care i-a dat nota 3, la fel ca alt jurnal andaluz, El Desmarque: "A jucat foarte prost, la fel ca toți colegii din apărare. Corigent".....Titul:Rusinea SPANIEI. azi tu anonimule care nu ratezi o singura ocazie sa lovesti in fostii sau actualii jucatori ai Stelei, rusine esti tu, o mare rusine nationala!

Ma prostalaule, ma asteptam sa fii prezent cu asemenea comentariu :))

danut1971
danut1971  •  01 Mai 2017, 11:22

ce asteptati de la o epava fcsb-ista

Vezi toate comentariile (6)
Comentează