INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LISTĂ

S-au mişcat mai repede! Un nume de pe lista cu eventuali selecţioneri şi-a găsit echipă

Captură de pe site-ul oficial al lui Apollon Limassol
Captură de pe site-ul oficial al lui Apollon Limassol

Articol de GSP - Publicat joi, 16 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 16 octombrie 2014 21:43

Unul dintre numele care se vehicula că-i va lua locul pe banca tehnică a naţionalei României lui Victor Piţurcă a semnat cu o formaţie din Cipru.

Clubul Apollon Limassol a anunţat pe site-ul oficial că s-a înţeles cu Ioan Andone şi au semnat un precontract, iar "Fălcosul" a confirmat că a vorbit cu ciprioţii, însă n-a semnat nimic.

"E un acord verbal, încă n-am semnat. Ne-am înţeles în principiu. Probabil voi fi pe bancă la următorul lor meci, dar pînă nu semnez contractul nu pot să spun nimic. Sîmbătă sau duminică e posibil să semnez contractul", a spus Andone la Dolcesport.

Ioan Andone, 54 de ani, şi-a început cariera de antrenor la Sportul Studenţesc, iar ultima formaţie pe care a condus-o a fost Al Ittifaq.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ricco
ricco  •  17 Octombrie 2014, 03:23

Foarte bine ca si-a gasit echipa!!!... Un fost fotbalist de valoare medie spre mediocru si un antrenor LIMITAT.

stilic
stilic  •  16 Octombrie 2014, 22:29

Cum vrea sa se dea important! Toti vor acum Andone. Ce strategie de doi bani! Lasa. Continua jocul din falci si gat.

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  16 Octombrie 2014, 22:19

Alo, GSP, jumatate din Nationala sunt STRANIERI. Io zic ... acolo, la Rubrica dv. CAMPIONATE STRAINE IMPORTANTE - puneti si dv. ALFABETIC astfel: ARABIA - GERMANIA - ITALIA - si restu' care mai sunt dom'le

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close