INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Şahtior Doneţk obţine o nouă victorie în Ucraina

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2010 00:00

Formaţia Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Volin Luţk, la care evoluează Cornel Buta, într-un meci din etapa a VII-a a campionatului Ucrainei.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Eduardo, în minutul 73. La Volin Luţk, Cornel Buta a fost integralist, el primind un cartonaş galben, în minutul 62. Răzvan Raţ nu a făcut parte din lotul echipei Şahtior deoarece este accidentat.

Tot în campionatul Ucrainei, echipa Arsenal Kiev, care care evoluează Ionuţ Mazilu şi Florin Şoavă, a remizat, în deplasare, scor 2-2, cu Ilişiveţ Mariupol. Golurile au fost marcat de Kozoriz '19 şi Antonov '63 pentru gazde, respectiv Bartulovici '5 şi Samusiovas '47 (autogol) pentru Arsenal Kiev.

Mazilu a evoluat pe toată durata partidei şi a primit un cartonaş galben în minutul 66, iar Şoavă a fost rezervă, intrând pe teren în minutul 90+2.

Sursă: Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
xpigames
xpigames  •  22 August 2010, 00:35

google: xpi games jocuri foarte caterinca :)

xpigames
xpigames  •  21 August 2010, 23:40

google: xpi games jocuri foarte caterinca :)

sibelius
sibelius  •  21 August 2010, 23:05

Deci Barcelona iar a obtinut o victorie zdrobitoare cu 1-0 in fata unui adversar foarte puternic :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează