INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Salariu fabulos pentru Florin Andone » Va cîștiga de 10 ori mai mult decît pînă acum

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2016 16:55

Florin Andone și-a prelungit contractul cu Cordoba, iar clauza de reziliere a crescut și ea de la 6 milioane de euro la 10 milioane de euro. Dacă formația sa va promova în La Liga, clauza se va dubla.

Și salariul atacantului român a suferit schimbări majore. În 2014 cînd a fost adus la Cordoba, el trebuia să evolueze pentru echipa secundă, iar salariul era destul de mic, în jurul a 3.000 de euro.

O dată cu renegocierea contractului, Andone va cîștiga 350.000 de euro pe sezon, anunță Digisport. În cazul în care Cordoba va promova, fotbalistul în vîrstă de 22 de ani va primi un salariu de 700.000 de euro pe sezon.

"Cifrele contractului sînt confidențiale, dar vă pot spune că Florin e printre cel mai bine plătiți jucători din lot, pentru că și-a cîștigat pe teren acest drept. El a dorit să rămînă, noi am dorit să rămînă, așa că a fost ușor să ne înțelegem. E jucătorul nostru cel mai exponențial", a spus președintele grupării de pe locul 2 în Segunda Division, Carlos Gonzalez.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
christiano0
christiano0  •  12 Ianuarie 2016, 10:00

Felicitari Ando :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează