INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Schimbă continentul! Dan Petrescu aproape de a semna cu o nouă echipă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2016 16:22

Dan Petrescu ar putea să părăsească formația chineză Jiangsu Suning în următoarea perioadă pentru a antrena în Rusia.

Jurnaliștii ruși de la Izvestia scriu că ”Bursucul” ar fi ajuns la un acord cu cei de la Anji Makhachkala. De altfel, Dan Petrescu a mai antrenat în Rusia pe Kuban Krasnodar și Dinamo Moscova.

Cei de la Anji abia l-au dat afară pe antrenorul Ruslan Agalarov, după ce a reușit să salveze echipa de la retrogradare după un baraj de foc cu Volgar-Astrakhan.

”Următorul antrenor al lui Anji va fi, cel mai probabil, Dan Petrescu”, a declarat o sursă din interiorul clubului pentru jurnaliștii de la Izvestia.

 Jiangsu Suning, echipa pe care o antrenează Dan Petrescu în prezent, ocupă locul 3 în prima ligă din China, cu 22 de puncte, la șase lungimi de liderul Guangzhou.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Iunie 2016, 21:38

...am crezut ca l vrea Chelsea ...

dorins
dorins  •  01 Iunie 2016, 21:24

Sper sa aștepte Naționala!

nebraska
nebraska  •  01 Iunie 2016, 21:07
Postat de ovidiu_3003 pe 01 Iunie 2016, 18:29

ma mir ca rusii ...iau ce arunca ...aia din China

Vidule,Dan chiar e antrenor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează