INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO MOSCOVA

Şedinţă de urgenţă în Rusia » Dan Petrescu a ajuns la mîna elevilor. Jucătorii lui Dinamo Moscova decid mîine dacă va fi demis!

Articol de GSP - Publicat luni, 07 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 aprilie 2014 15:41

Înfrîngerea în faţa lui Anji, 0-4 cu ocupanta ultimului loc, l-a enervat pe patronul celor de la Dinamo Moscova.

Boris Rotenberg n-a fost deloc încîntat de eşecul care a trimis-o pe Dinamo Moscova la 7 puncte de liderul Zenit, astfel că mîine va merge în cantonamentul echipei. Patronul va participa la o şedinţă cu jucătorii şi va decide dacă SuperDan rămîne în funcţie sau va fi demis, anunţă sovsport.ru.

Cu şase etape înainte de final, Dinamo Moscova se află pe locul 4 şi mai păstrează doar şanse teoretice la cîştigarea titlului.

Citeşte şi: Horror Danghestan! » Umilit de ”lanterna” Anji, Dan Petrescu ar putea fi demis: "Pe cine prosteşte cînd spune că se bate pentru titlu?"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  08 Aprilie 2014, 06:54

Bursucea ...se strange latul ...

ovi81ugw
ovi81ugw  •  08 Aprilie 2014, 00:07

cine drek sa ia echipa acum cand mai are de jucat un meci acasa din 6...si asta tot in deplasare a fost si etapa trecuta...cum fac astia programarile...doar rusii stiu

supersolo
supersolo  •  07 Aprilie 2014, 22:18

In Rusia e mai multa mafie decat in Romania ...mai ales in fotbal....nu stiu care va fi rezultatul ...dar certe esta ca Dan Petrescu a reformat acea echipa din situatia care era si a adus-o la un nivel bun ....ca patronii vor altceva de la echipa e alta chestie ...dar ...nu antrenorul joaca ...ci jucatorii....daca a fost blat ...nu-l va demite ...( inseamna ca clubul si-a luat banii....daca nu-l demite ...e clar ca a fost blat si mana mafiei la pariuri lucru de care patronul stia sigur....

Vezi toate comentariile (32)
Comentează