INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  POLONIA

VIDEO Sergiu Hanca, gol vital și moment înduioșător în Polonia » A dedicat reușita memoriei lui Patrick Ekeng: „Cinci ani fără tine. Rămâi în inima mea”

Sergiu Hanca (29 de ani) a marcat unicul gol al victoriei obținute de Cracovia, pe teren propriu, împotriva lui Gornik Zabrze. Mijlocașul i-a dedicat reușita lui Patrick Ekeng.
Sergiu Hanca (29 de ani) a marcat unicul gol al victoriei obținute de Cracovia, pe teren propriu, împotriva lui Gornik Zabrze. Mijlocașul i-a dedicat reușita lui Patrick Ekeng.

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 20:24 / Actualizat luni, 03 mai 2021 20:31

Sergiu Hanca (29 de ani) a marcat unicul gol al victoriei obținute de Cracovia, pe teren propriu, împotriva lui Gornik Zabrze.

În minutul 3, Hanca a finalizat un contraatac superb al gazdelor, cu o execuție ușoară, din 6 metri. Mijlocașul român a dedicat reușita memoriei lui Patrick Ekeng. Mijlocașul camerunez s-a prăbușit pe gazon pe 6 mai 2016, în timpul unui meci de Liga 1, împotriva Viitorului. Sergiu a mers la banca de rezerve imediat după ce a trimis mingea în poartă și a arătat spre camere un tricou cu mesajul: „Cinci ani fără tine. Vei rămâne pentru totdeauna în inima mea”.

Sergiu Hanca, gol important pentru Cracovia

Victoria obținută astăzi o îndepărtează pe Cracovia de zona periculoasă a clasamentului. Urcă pe locul 12 din 16 echipe, cu 31 de puncte, 7 peste ultima clasată. Gornik este deasupra ei, cu două puncte avans. 

4 goluriare Hanca în cele 18 partide din acest sezon. În stagiunea precedentă a punctat de 9 ori

Vezi AICI clasamentul și rezultatele din campionatul Poloniei!

Citește și alte știri din fotbalul european:

Mircea Lucescu, asemănat cu Sir Alex Ferguson: „Pentru asta m-am apucat de fotbal! E ca la Oxford şi Cambridge”

Ovidiu Hațegan merge să arbitreze în străinătate » Va fi la centru într-un meci cu implicații pentru lupta la titlu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează