INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FC KOLN

Sergiu Radu: "Am fost anunţat de Koln că nu se mai contează pe serviciile mele"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2009 00:00

Atacantul român împrumutat de Wolfsburg la FC Koln, Sergiu Radu, a declarat că oficialii actualei sale formaţii l-au anunţat deja că nu se vor mai baza pe serviciile sale şi în stagiunea viitoare şi a precizat că se va întoarce la Wolfsburg pentru a-şi clarifica situaţia.

"În ultimele meciuri nu am mai fost convocat, deoarece echipa şi-a îndeplinit deja obiectivul, evitarea retrogradării, iar antrenorul a preferat să le acorde o şansă jucătorilor tineri care au evoluat mai puţin în acestă campanie. Oricum, la finalul sezonului voi pleca de la Koln. Conducerea m-a anunţat deja că nu o să-mi fie prelungită perioada de împrumut şi nici nu voi fi trasferat definitiv.

Cu toate acestea, pot spune că mi-a priit experienţa pe care am avut-o aici. Mă bucur că mi s-a oferit ocazia să joc constant, chiar dacă am fost folosit mai mult pe un post care nu prea m-a avantajat, acela de mijlocaş dreapta", a afirmat jucătorul român în vârstă de 31 de ani.

Radu a spus că la finalul sezonului se va întoare la Wolfsburg, echipă pe care ar vrea să o vadă noua campioană a Germaniei: "După ce îmi expiră împrumutul, revin la Wolfsburg, unde mai am un an de contract. Deocamdată, nu se poate vorbi cu nimeni de acolo. În funcţie de ce antrenor va prelua clubul, vor avea loc nişte discuţii în urma cărora sper să se lămurească şi situaţiea mea. Dacă nu voi intra în planurile viitorului tehnician, sper să găsim o cale amiabilă pe care să reziliem angajamentul.

Oricum, prima mea opţiune va rămâne Bundesliga. M-aş bucura foarte mult dacă Wolfsburg va cuceri titlu la finele stagiunii. S-au făcut investiţii masive în transferurile de jucători. Au venit fotbalişti de valoare care s-au integrat bine la echipă".

Cu o etapă înainte de sfârşitul sezonului în Bundesliga, FC Koln ocupă poziţia a 12-a în clasament, cu 38 de puncte, şi nu mai poate fi ajunsă din urmă de următoarea clasată, Eintracht Frankfurt.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  21 Mai 2009, 12:47

TE ASTEPTAM LA RAPID !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează