INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Meci de coșmar pentru Chiricheș! Pus pe jos de Lautaro Martinez la primul gol, apoi autogol și accidentare înaintea pauzei!

Lautaro Martinez în duel cu Chiricheș
foto: Imago
Lautaro Martinez în duel cu Chiricheș foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 16:38 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 20:11

Vlad Chiricheș nu poate fi constant în evoluții în Serie A. Lăudat la ultimul meci la Sassuolo, 2-0 cu Hellas Verona, în care a fost printre cei mai buni jucători ai oaspeților, fundașul român a prins o zi extrem de slabă cu Inter

Vlad Chiricheș riscă să nu mai joace deloc în 2020!

Titularizat din nou de antrenorul Roberto De Zerbi, căpitanul naționalei și-a început seria erorilor în minutul 4. 

Sfert de oră de coșmar pentru Chiricheș!

„O mare gafă a lui Chiricheș în faza de construcție, Lautaro l-a driblat pe Consigli și i-a rezistat românului, pasându-i decisiv lui Alexis Sanchez în fața porții goale. 0-1”, a remarcat în comentariul live Gazzetta dello Sport. Argentinianul l-a pus în fund pe Vlad, care a înotat comic de jos în marginea careului mic și nu l-a putut bloca!

Deviere nefericită a lui Chiricheș la șutul lui Vidal

Chiricheș a avut și ghinion puțin mai târziu. Minutul 14. La un corner de pe stânga, Toljan a luftat și a ratat degajarea, mingea a ajuns la Vidal și șutul chilianului a fost deviat cu mâna spre propria poartă de Vlad, iar Consigli nu a putut respinge de lângă bară! Autogol și 2-0 pentru nerazzurri.

Chiricheș, accidentat, a ieșit în minutul 42

Iar pentru ca tacâmul să fie complet, Chiricheș s-a și accidentat. A treia oară în acest sezon! A forțat după o contractură musculară, din cauza căreia a ratat ultimele trei partide ale naționalei, și a cerut să fie schimbat, cu Marlon. N-a mai apucat pauza și a ieșit în minutul 42. Riscă acum un stop mare! 

5 aniau trecut de când Sassuolo nu a mai pierdut cu Inter, care are două victorii cu 7-0 împotriva squadrei neroverde, în 2013 și 2014

Ionut Badea, critici la adresa lui Mauricio Pochettino. ”Chiriches era peste Walker si Dier”

Citește și alte știri din Serie A:

Ionuț Radu e dorit titular de fanii lui Inter, după prestațiile slabe ale lui Handanovic

Cum să bagi 14 milioane de dolari în... comă » Gianluigi Lentini, primul mare pariu pierdut de Berlusconi! Talentul oprit la 200 km/h

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
10212456172575743
Val Wolfe  •  28 Noiembrie 2020, 20:01

Chiriches ala e varza rau, mai bine jucau fara el. Iar noi al aducem la nationala. Vai mama noastra.....

florianveress
florianveress  •  28 Noiembrie 2020, 20:01

Un”fotbalist” extrem de slab, una din multele țepe date de fariseul interlop in Europa!

parpalache
parpalache  •  28 Noiembrie 2020, 19:45

La Sassuolo nu are nici unul langa el- care sa-l care in spate si sa fie si vinovatul de serviciu?Ca la nationala ii avea ori pe Dragos Grigore,ori pe Ionutz Nedelcearu!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează