INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SOUTHAMPTON

Situație disperată pentru Gardoș! Presa din Anglia a făcut anunțul neașteptat

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 octombrie 2017 17:21

Florin Gardoș (28 de ani) și-a revenit după accidentările care l-au făcut să joace pentru Southampton doar 19 partide în 3 ani, însă problemele românului continuă.

Cotidianul Daily Echo scrie că fundașul român nu va mai primi nicio șansă la echipa lui Mauricio Pellegrino, iar în iarnă, când va intra în ultimele 6 luni de contract, va putea negocia cu orice echipă.

Deși e într-o situație disperată, fundașul transferat de "sfinți" în 2014 de la FCSB în schimbul a 7,5 milioane de euro, nu vrea să audă de o eventuală revenire în Liga 1 și-și dorește o nouă experiență în străinătate, dar la o echipă unde să poată juca.

2.500.000 €e cota de transfer a lui Florin Gardoș, conform transfermarkt.de

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  10 Octombrie 2017, 10:02

Este groaznic sa ti se spuna ca nu esti dorit. Daca fizic mai poti da, psihic te doboara. S-ar putea sa-l afecteze pe termen lung. Depinde de consiliere...

calinescu_
calinescu_  •  08 Octombrie 2017, 21:21

GARDOS SI CHIRICHES , DOUA TZEPE CAT CASA ....!!!!!! AMANDOI ZERO BARAT ...!!!!

balauru48
balauru48  •  08 Octombrie 2017, 19:39
Postat de randoom_._ pe 08 Octombrie 2017, 18:16

1,3 milioane de euro pe sezon a incasat gardos de la southampton in ultimi 3 ani pentru 19 partide(si nici alea integralist). oare in ce slujba din lume ar fi posibil asa ceva? sa demonstrezi o data ca esti bun si dupa sa nu mai faci nimica,dar sa fi platit cu sume astronomice. deci gardos este detasat multimilionar in euro. mai mult, nu plateste nimica nici pentru chirie,mancare etc. el pur si simplu poate pune deoparte 1,3 milioane de euro in fiecare an. deci el are o avere de peste 4 milioane de euro,facuti 98% numai in ultimi 3 ani in care nu a jucat,daca mai punem si banii incasati in perioada Steaua,unde a putut pune deoparte cel putin 150 de mii de euro.

Deci recunosti ca Gardos este inca o teapa data de ciobanul fariseu...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează