INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GALATASARAY

Soarta lui Moruțan, decisă » Rezultatele tratativelor și ce se întâmplă cu fotbalistul lui Galatasaray

Olimpiu Moruțan / Sursă foto: Twitter@ Galatasaray
Olimpiu Moruțan / Sursă foto: Twitter@ Galatasaray

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2022 09:14 / Actualizat joi, 07 iulie 2022 10:20

Olimpiu Moruțan rămâne la Galatasaray! Tratativele pentru transferul fotbalistui de 23 de ani nu au ajuns la niciun rezultat.

Galatasaray nu s-a înțeles cu Ankaragücü asupra împrumutului mijlocașului român.

În consecință, fostul jucător al lui FCSB va rămâne la echipa din Istanbul și va încerca să-l convingă pe noul antrenor, Okan Buruk, că merită să fie păstrat în lotul pentru sezonul viitor. 

În primul său sezon la Galatasaray, Olimpiu Moruțan a înscris 3 goluri și a pasat decisiv la alte 5 reușite într-un total de 33 de meciuri jucate. În a doua parte a sezonului, aparițiile sale au fost sporadice.

Moruțan și Cicâldău au un nou antrenor la Galatasaray

Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan îl vor avea antrenor la Galatasaray pe Okan Buruk, fostul coleg al lui Gică Hagi la „Cim-Bom-Bom". Gică Hagi a fost și el pe listă.

Odată ales președinte la Galatasaray, Dursun Özbek a rezolvat problema antrenorului. Au fost mulți pe listă (Gică Hagi a fost propus de unul dintre consilierii noului lider, Erden Timur) și are în sfârșit un nume.

Okan, 48 de ani, crescut la Academia de juniori a Galatei, a fost coleg cu Hagi și Gică Popescu la „Cim-Bom-Bom”, cucerind împreună Cupa UEFA, în 2000. A purtat tricoul galben-roșu în două perioade, 1991-2001 și 2006-2008, dar nu a antrenat pe „Ali Sami Yen”.

VIDEO Victor Becali, despre problema lui Moruțan: „E un blocaj, nu știe engleză!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

EXCLUSIV Nu scapă de blestem! Ronaldo Deaconu a jucat azi, apoi și-a rupt contractul: „Am dat de Gaz Metan de China”

OFICIAL Vlad Chiricheș a fost anunțat la noul club: „Am apelat la el pentru a da calibru și experiență echipei”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  07 Iulie 2022, 18:10

Hai la U cluj cu el !

c23655
c23655  •  07 Iulie 2022, 14:11
Postat de adriann_ pe 07 Iulie 2022, 13:26

Asta cu Olimpiu la Galata a fost o farsa aproape la fel de buna ca aia cu pinguinii din Belarus :))

7-1 e cea mai tare țeapă! Țeapa lui Mutu & Sucu!

polistul68
polistul68  •  07 Iulie 2022, 13:46

Ce sa fqca Morutan cu engleza....dl Stoica, vedeti ce importanta e scoala ? Peste 10 ani, nineni nu te mai intreaba daca sti formula otetului, sau saca nai sti sa rwzolvi integrale...dar , cu scoala, devii un om mai organizat, nai disciplinat...ceea xe te sjuta rnorm....dar ka fcsb se gandeste doar la venitula venitul inediat..sa vindem ACUM...ubu nu stie engleza, ubu nu are permis suto, majoritatea nu au BAC.ul...halal cobducere

Vezi toate comentariile (11)
Comentează