INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Sparta Praga s-a impus contra rivalei din oraș și rămâne neînvinsă în Cehia

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2018 02:00

Sparta Praga s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Dukla Praga, scor 2-0, și rămâne neînvinsă după 7 etape în Cehia. 

Convocările primite de la Cosmin Contra pentru dubla cu Serbia și Muntenegru le-a oferit moral lui Florin Niță, Alexandru Chipciu și Nicolae Stanciu. Avându-l alături printre titulari și pe Bogdan Vătăjelu, s-au impus fără probleme în fața rivalei din capitala Cehiei, Dukla. 

Primul gol s-a lăsat așteptat. Benjamin Tetteh a marcat în prelungirile primei reprize, profitând de o neînțelegere în defensiva oaspeților. Scorul final a fost stabilit de Kanga, cu un șut frumos, în vinclu, de la marginea careului de 16 metri. 

Sparta Praga e neînvinsă în primele 7 etape, cu 5 victorii și 2 rezultate de egalitate, urcând provizoriu pe locul secund al clasamentului.

4 români

La aceeași oră cu partida din Cehia, s-a jucat partida din deschiderea etapei cu numărul 7 din Liga 1, dintre Sepsi OSK și Dunărea Călărași. Gazdele s-au impus, scor 1-0, având în primul 11 tot atâția români cât Sparta Praga, 4: Stephan Drăghici, Roland Niczuly, Istvan Fulop și Gabriel Vașvari.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează