INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STANDARD - ANDERLECHT 2-1

STANDARD - ANDERLECHT // Răzvan Marin a înscris un SUPERGOL în derby-ul câștigat de echipa lui în final!

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 20:58

Răzvan Marin a marcat un gol spectaculos pentru Standard Liege în partida pe care echipa sa a câștigat-o pe teren propriu cu Anderlecht, 2-1. Standard e pe 4 în prima ligă belgiană, cu 5 puncte peste Gent și 6 peste Anderlecht. Lider e Genk. 

Fotbalistul venit de la Viitorul lui Gică Hagi a primit o minge de la Carcela Gonzalez în careul oaspeților, a făcut o preluare scurtă și a tras frumos în vinclul porții.

Fosta echipă a lui Nicolae Stanciu și Alex Chipciu a egalat 6 minute mai târziu prin Kums direct din lovitură liberă, așa că la pauză scorul a fost egal, 1-1. Pentru Răzvan Marin acesta este al 3-lea gol din acest sezon. Mai are și 4 pase decisive.

Formația din Liege a terminat meciul victorioasă după ce M'Poku a creat o fază superbă, a învârtit un adversar și a tras pe jos la colțul scurt, fără speranțe pentru goalkeeperul oaspeților. Era minutul 88 și Anderlecht se vedea deja învinsă.

Standard ajunge la 43 de puncte și ocupă locul 4 în Belgia. Are două puncte în urma lui Antwerp, formație antrenată de Ladislau Boloni, și Club Brugge. Lider e Genk, cu 52 de puncte. Anderlecht vine e pe 6, cu 37 de puncte, unul sub Gent, care e pe 5.

Clasament Belgia:

clasament belgia

razvan marin

razvan marin 2

razvan marin 3

CITEȘTE ȘI:

ALEX MITRIȚĂ LA NEW YORK CITY // Primul român care a jucat în MLS vorbește de transferul lui Mitriță: „E «Romanian Giovinco». Cred că are ceva cu Manchester City, să ajungă acolo”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
apollon
apollon  •  03 Februarie 2019, 22:23
Postat de dinamo_fan pe 03 Februarie 2019, 21:22

s-a intors clasamentul cu fundul in sus acolo in Belgia. nu cred ca am vazut vreodata ca Anderlecht sa fie la 20 de puncte de lider. intr-un moment de minim istoric, tot nu au avut loc Chipciu si Stanciu.

Cu ei Anderlecht a fost campioana...nu ca si-ar fi adus ei prea mult aportul, dar Chipciu chiar a facut fata .

peluza
peluza  •  03 Februarie 2019, 22:22
Postat de pain89 pe 03 Februarie 2019, 21:00

super faza facuta de el. daca man valoreaza 30 de mil. marin merita cel putin 50 de mil.

Lasa ca si Man e foarte bun. Nu trebuie sa facem comparatii. Eu cred ca si Coman si Morutan se vor dezvolta. Aici e golul! flashscore.com/match/QTpTtAFC/#video

peluza
peluza  •  03 Februarie 2019, 22:20
Postat de dinamo_fan pe 03 Februarie 2019, 21:22

s-a intors clasamentul cu fundul in sus acolo in Belgia. nu cred ca am vazut vreodata ca Anderlecht sa fie la 20 de puncte de lider. intr-un moment de minim istoric, tot nu au avut loc Chipciu si Stanciu.

Decaderea lui Anderlecht a inceput dupa ce a plecat Stanciu. Si oricum Chipciu era folosit fundas de banda, ce sa faca?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează